Evildead Napisano 9 Lipca 2023 Share Napisano 9 Lipca 2023 (edytowane) Witam , no i po prawie roku zmagań oto i on - Flakpanzer 1, rzadki okaz na forach, to tym bardziej ciekawy , budowa była trudna, ale zarazem bardzo interesująca, także miło będę ją wspominał, zapraszam do oglądania, komentowania . Link warsztatowy Edytowane 15 Lipca 2023 przez Evildead 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 9 Lipca 2023 Share Napisano 9 Lipca 2023 (edytowane) Konkret zimowy. Bez ludków ala postojowe klimat jest. Ciekaw co następne będzie? Można wiedzieć. Zdjecie opisuje zainteresowanie-robione z plaży. Ciepło modeli nie chce się już robic Edytowane 10 Lipca 2023 przez MayonesEXG7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 9 Lipca 2023 Autor Share Napisano 9 Lipca 2023 37 minut temu, MayonesEXG7 napisał: Konkret zimowy. Bez ludków ala postojowe klimat jest. Ciekaw co następne będzie? Można wiedzieć. Zdjecie opisuje zainteresowanie-robione z plaży. Ciepło ciepło modeli nie chce się już robic Dzięki, ludków nie ma bo poszli sikać po lasach , a następny to teraz dla odmiany coś trzeba z Afryki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 9 Lipca 2023 Share Napisano 9 Lipca 2023 Jak AK to łatwiej będzie. P4 F2 ooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 9 Lipca 2023 Share Napisano 9 Lipca 2023 Bardzo fajny. Jakiś taki nieład, ale właśnie taki jaki powinien być. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 9 Lipca 2023 Autor Share Napisano 9 Lipca 2023 10 minut temu, copycat napisał: Bardzo fajny. Jakiś taki nieład, ale właśnie taki jaki powinien być. Dzięki, no nieład to odpowiednie słowo , zima w końcu, czyli hadko, buro i ponuro a i figurantów ni ma to trzeba było podrasować całość pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 9 Lipca 2023 Share Napisano 9 Lipca 2023 Bardzo ładny model. Podoba mi się ten zimowy wytarty kamuflaż. Przydało by się więcej zbliżeń na detale i smaczki. A przyczepka to już w ogóle nie ma ostrego zdjęcia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 9 Lipca 2023 Autor Share Napisano 9 Lipca 2023 19 minut temu, patrykd napisał: Bardzo ładny model. Podoba mi się ten zimowy wytarty kamuflaż. Przydało by się więcej zbliżeń na detale i smaczki. A przyczepka to już w ogóle nie ma ostrego zdjęcia Dzięki, ładnie się prezentuje na żywo , tu forum ogranicza wielkość pliku niestety i trzeba zmniejszać rozmiar, to i niestety nie poszaleje się za bardzo z jakością, tu masz kilka zbliżeń przyczepki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 9 Lipca 2023 Share Napisano 9 Lipca 2023 Piękne wykonania i piękna sceneria. Wyjaśnij mi proszę jak robisz śnieg. Mnie niestety nie wychodził tak dobrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 9 Lipca 2023 Share Napisano 9 Lipca 2023 No dzieło zacne. Jest nad czym achać i ochać. Szkoda tylko, że nie dałeś chociaż jednej kukiełki aby pokazać rozmiary tego szkraba. Daję 9.5 na 10 punktów 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 9 Lipca 2023 Share Napisano 9 Lipca 2023 (edytowane) Po raz kolejny genialne wykonanie pod względem budowy jak i malowania/weatheringu. Pojazd fantastycznie zgrywa się ze świetną jak zawsze podstawką. I jak zawsze brakuje mi takich zdjęć : Edytowane 9 Lipca 2023 przez TAW 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 9 Lipca 2023 Share Napisano 9 Lipca 2023 Godzinę temu, Paweł Czarnocki napisał: No dzieło zacne. Jest nad czym achać i ochać. Szkoda tylko, że nie dałeś chociaż jednej kukiełki aby pokazać rozmiary tego szkraba. Daję 9.5 na 10 punktów Mam dokładnie takie samo zdanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 10 Lipca 2023 Autor Share Napisano 10 Lipca 2023 Dzięki Panowie za komentarze i odbiór pracy . @TAW przerobione przez Ciebie foty jak zwykle w klimacie , bardzo mi się podobają . @Baas ArK śnieg robiony z produktów ak interactive, rozjeżdżony ten bardziej przezroczysty robiony ak snow sprinkles plus szczypta snow microballoons, do tego odrobina wody i parę kropel ak still Water, mieszam to w kieliszku i taką mazię nakładam pędzlem w odpowiednich miejscach, po kilku minutach namoczonym pędzlem w wodzie blenduję krańce dla lepszego finiszu, a śnieg świeży, to też ak Terrain snow plus troszkę snow microballoons i odrobina wody, mieszam w kieliszku do konsystencji kremowej, nakładam dosyć grubo tą papkę w miejsca gdzie ma być świeży śnieg, po kilku minutach wygladzam to pędzlem, na tą wilgotną mazię posypuję jeszcze sypki śnieg snow microbaloons za pomocą szpatułki, ewentualnie patyczek do lodów się też nadaje, ostatecznie co się nie przyklei to zdmu:bip:ę. @Paweł Czarnockino mały szkrab rzeczywiście :), wiem że brakuje załogi, ale nie znalazłem nic odpowiedniego, mam tylko takiego typka ubranego na zimowo choć trochę pozę ma dziwną, ręce w kieszeniach, i śmiesznie odchylony jest, takie wywalone jaja jakby ma ogólnie, to nie wiem czy by tu pasował i ostatecznie wyszło bez . 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan_Kurt Napisano 10 Lipca 2023 Share Napisano 10 Lipca 2023 Jest moc. Bardzo podoba mi się zimowy kamuflaż. Super! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 10 Lipca 2023 Autor Share Napisano 10 Lipca 2023 Godzinę temu, Kapitan_Kurt napisał: Jest moc. Bardzo podoba mi się zimowy kamuflaż. Super! Dzięki No bardzo fajnie się to wycierało, także z tym zimowym kamuflażem to był dobry pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 10 Lipca 2023 Share Napisano 10 Lipca 2023 (edytowane) Nie wywalone jajka ma, bo ma sanki na gąskach typu flak i chop zadowolony. Maluj go wyluzowanego przy swoim rumaku. Co figurka, to nabierasz warsztatu bo pacynki trudne Edytowane 10 Lipca 2023 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 15 Lipca 2023 Autor Share Napisano 15 Lipca 2023 (edytowane) W dniu 10.07.2023 o 21:45, MayonesEXG7 napisał: Nie wywalone jajka ma, bo ma sanki na gąskach typu flak i chop zadowolony. Maluj go wyluzowanego przy swoim rumaku. Co figurka, to nabierasz warsztatu bo pacynki trudne Ostatecznie będzie walił głupa kiedyś przy innym projekcie, tu tylko pozował do skali Edytowane 15 Lipca 2023 przez Evildead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi