halset Napisano 19 Sierpnia 2023 Share Napisano 19 Sierpnia 2023 (edytowane) Miałem w sumie nie robić galerii, ale niech już będzie. Model zrobiony po najmniejszej linii oporu, trochę musowo i bez pomysłu, ale niestety musiał zniknąć ze stosu Liczyłem że uporam się z nim szybciej (kolega @robertmodelarzpozostaje niedościgniony), ale zimmerit zjadł trochę czasu, równocześnie też zacząłem M3 Lee i trochę się przeciągnęło. Wykonany praktycznie prosto z pudła, jedynie zimmerit lepiony z green stuffu. Zadowolony jakoś nie jestem, ale najważniejsze że zdążyłem przed urlopem Zresztą niedługo i tak zmienia właściciela. Edytowane 24 Kwietnia przez halset 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 20 Sierpnia 2023 Share Napisano 20 Sierpnia 2023 Pantera i dioramka, pierwsza klasa. Wszystko na dioramce doskonale się że sobą komponuje. Kawał dobrej modelarskiej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 20 Sierpnia 2023 Share Napisano 20 Sierpnia 2023 Fajny podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 20 Sierpnia 2023 Share Napisano 20 Sierpnia 2023 Tzn że na szybko też można. Dobra robota. Ale to rośliny to mów Panie co to jak to, bo też właśnie robię podobną scenerię i jakoś tak łyso póki co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 20 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2023 5 godzin temu, copycat napisał: Tzn że na szybko też można. Dobra robota. Ale to rośliny to mów Panie co to jak to, bo też właśnie robię podobną scenerię i jakoś tak łyso póki co. Gdyby kogoś jeszcze interesowały roślinki to tutaj parę zdań na ten temat: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 21 Sierpnia 2023 Share Napisano 21 Sierpnia 2023 Przy niektórym modelach nie mogę się powstrzymać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 22 Sierpnia 2023 Share Napisano 22 Sierpnia 2023 model świetny ale mi się najbardziej podoba zielenina.... bardzo realistycznie wyszły te krzaczory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 22 Sierpnia 2023 Share Napisano 22 Sierpnia 2023 Rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 22 Sierpnia 2023 Share Napisano 22 Sierpnia 2023 (edytowane) Tak na szybko, może właściciel maźnie poprawkę . Edytowane 22 Sierpnia 2023 przez Evildead 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SFModel Napisano 22 Sierpnia 2023 Share Napisano 22 Sierpnia 2023 2 godziny temu, Evildead napisał: Tak na szybko, może właściciel maźnie poprawkę . Wiele osób popełnia ten błąd. To był bakelit z tego co kojarzę, ale z daleka może wyglądać jak ciemne drewno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 22 Sierpnia 2023 Share Napisano 22 Sierpnia 2023 19 minut temu, SFModel napisał: Wiele osób popełnia ten błąd. To był bakelit z tego co kojarzę, ale z daleka może wyglądać jak ciemne drewno. Tak z bakelitu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 22 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2023 Tak właśnie wygląda moja znajomość tematu Wielkie dzięki za info, zapamiętam na przyszłość i oczywiście poprawię po powrocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 22 Sierpnia 2023 Share Napisano 22 Sierpnia 2023 (edytowane) Blok drewniany pod lewar w kolorze dunkelgelb Dodał bym zasłaniających się piechurów szwabskich na boku prawym pantiery , Podstawki masz obcykane widzę Jak na takie tempo to pojazd spoko. Edytowane 22 Sierpnia 2023 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi