burzatg Napisano 14 Listopada 2023 Share Napisano 14 Listopada 2023 15 godzin temu, Vieh_san napisał: malowanie wybrałem stare SP-EBK z Leszna Toś mnie teraz ujął Wilga z mojego rodzinnego miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 14 Listopada 2023 Autor Share Napisano 14 Listopada 2023 2 godziny temu, burzatg napisał: Toś mnie teraz ujął Wilga z mojego rodzinnego miasta Teraz wygląda tak Ale już mam mętlik, bo niby wpisane jest w jednym miejscu, że był własnością aeroklubu Włocławskiego, a potem, że jest w Lesznie, a gdzieś indziej, że cały czas jest we Włocławku, nie wiem sam już ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 14 Listopada 2023 Share Napisano 14 Listopada 2023 W dniu 13.11.2023 o 12:54, Vieh_san napisał: Na chwilę mam dosyć amodela Nie wiem co z tego będzie. Będę kładł podkład. nie biadol - jak na produkt początkowy to wychodzi profesjonalnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 14 Listopada 2023 Share Napisano 14 Listopada 2023 1 godzinę temu, Vieh_san napisał: Ale już mam mętlik, bo niby wpisane jest w jednym miejscu, że był własnością aeroklubu Włocławskiego, a potem, że jest w Lesznie, a gdzieś indziej, że cały czas jest we Włocławku, nie wiem sam już Spieszę z najprawdziwszą prawdą w skrócie Od początku służyła w Aeroklubie Włocławskim do 2019 kiedy to została sprzedana w prywatne ręce. Od 2020 bazowała w Lesznie i w tym roku wyemigrowała do Madziarów gdzie ponownie jest do kupienia za dobre pindzony https://www.globalplanesearch.com/aircraft/3551774-1971-pzl-okecie-pzl-104-wilga-35-g5-for-sale-in-zirc- https://abpic.co.uk/pictures/registration/SP-EBK 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 14 Listopada 2023 Autor Share Napisano 14 Listopada 2023 Główne kolory poszły, następnie będę bawić się w malowanie detali. Przed malowaniem ;D Po malowaniu 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 15 Listopada 2023 Share Napisano 15 Listopada 2023 No piękna jest, warto było się pomęczyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burzatg Napisano 15 Listopada 2023 Share Napisano 15 Listopada 2023 Piękna ci Ona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 15 Listopada 2023 Share Napisano 15 Listopada 2023 Już ją słyszę jak leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 15 Listopada 2023 Share Napisano 15 Listopada 2023 12 godzin temu, Vieh_san napisał: Główne kolory poszły, Jakie tam kolorki użyłeś? 8 minut temu, Artek82 napisał: Już ją słyszę jak leci Luuuudzie! Dopiero 10:30 trochę za wcześnie na mocne trunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 15 Listopada 2023 Autor Share Napisano 15 Listopada 2023 Hahaha dzięki, ja osobiście aż taki zadowolony nie jestem ;D 1 godzinę temu, Grzes napisał: Jakie tam kolorki użyłeś? Luuuudzie! Dopiero 10:30 trochę za wcześnie na mocne trunki Jak wrócę wieczorem z dyżuru to napiszę, bo nie pamiętam teraz, biały na pewno tamiya zwykła, czarny tamiya NATO Black, a czerwonego nie pamiętam teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 15 Listopada 2023 Autor Share Napisano 15 Listopada 2023 @Grzes czerwony to Mr. Color C 327, albo inaczej FS11136 (USAF Thunderbirds) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 16 Listopada 2023 Autor Share Napisano 16 Listopada 2023 Mały apdejt. Wczoraj też doszedł do mnie nowy aerograf Niestety nie zdążył na główne malowanie, ale następnym razem. Już nie mogę się doczekać. Przesiadam się z Ultry na procon boya platinum 0,2mm. Dodatkowo muszę się pochwalić, że kupiłem go moim zdaniem bardzo tanio na ebayu prosto z Japonii. Z przesyłką kosztował 107$ plus opłata celna 8,50zł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 16 Listopada 2023 Share Napisano 16 Listopada 2023 8 minut temu, Vieh_san napisał: Przesiadam się z Ultry na procon boya platinum 0,2mm. Ooo panie Teraz to się będzie samo malowało - bez grudek, zacieków i innych nieprzyjemnych przypadłości 27 minut temu, Vieh_san napisał: Z przesyłką kosztował 107$ plus opłata celna 8,50zł. Gdzie ten słynny kryzys w Służbie.. się pytam To tak na marginesie, w celu rozładowania spięcia i emocji towarzyszących powstawaniu tego modelu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 16 Listopada 2023 Autor Share Napisano 16 Listopada 2023 24 minuty temu, abtb napisał: Ooo panie Teraz to się będzie samo malowało - bez grudek, zacieków i innych nieprzyjemnych przypadłości Gdzie ten słynny kryzys w Służbie.. się pytam To tak na marginesie, w celu rozładowania spięcia i emocji towarzyszących powstawaniu tego modelu Teraz to tylko postawię go obok modelu na noc, a rano będzie gotowy ;D Nie ma Służby jest Ochrona ;D Jak to mówią "pieniądze leżą na ziemi, tylko trzeba się po nie schylić", jak się schylam po 300h to czasem z czymś sobie zaszaleję A tak poważnie, to moim zdaniem dobra cena, bo niecałe 500zł wyszło, a w Polsce dałbym prawie 800zł. Rozładowywanie emocji jak najbardziej na miejscu, bo się można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 16 Listopada 2023 Autor Share Napisano 16 Listopada 2023 Prace zakończyłem, zapraszam do galerii: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi