lord_karton Napisano 5 Października 2023 Share Napisano 5 Października 2023 Kolejne cacko, gdyby miał telewizor to bym sobie takiego z dumą na tymże postawił . Załoga jak na wycieczkowcu ani jednego marynarza szorującego pokład a jest nawet randka w szalupie Trochę też mało żółtego w żółtym, ale może to sprawka oświetlenia. Jednym słowem zajefajny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 5 Października 2023 Autor Share Napisano 5 Października 2023 Eee no bez przesady, jeden cośtam będzie grzebał przy silniku na skrzydle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 5 Października 2023 Share Napisano 5 Października 2023 W dniu 27.09.2023 o 14:02, Szydercza Gała napisał: No i przygody nadszedł kres Prawie okej, a jak wiadomo "prawie" robi różnicę Baleja zacna, a nawet bardzo, bo bardzo się mnie podobuje. Na telewizor może ciut za szeroka ale na kominek jak znalazł. Tylko cargo jakieś takie słabe. Z matematycznego punktu widzenia (liczenia) wychodzi, że skrzydeł starczy do 5,5 (czyli w sumie pięciu ) łodzi latających. Pozostałe 5,5 (czyli w sumie sześć) to "łodzie nielatające"? Jak nie przymierzając pingwiny Z tego miejsca gratuluję fotki tygodnia i czekam na ciąg dalszy, czyli na model "trampa" który podąża za Langlejem, transportując pozostałe skrzydła. I taki "konwój" na 80 calowy telewizor to jak znalazł . A i "model życia" może by z tego konwoju wyszedł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 5 Października 2023 Autor Share Napisano 5 Października 2023 Skrzydła są powiązane parami ŁOSIU ale cieszę się że znalazłby poczesne miejsce na Twoim telewizorze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 5 Października 2023 Share Napisano 5 Października 2023 Godzinę temu, Szydercza Gała napisał: ŁOSIU No weź nie ujawniaj mojej prawdziwej natury Godzinę temu, Szydercza Gała napisał: Skrzydła są powiązane parami Czyli poszedłeś na łatwiznę i malowałeś tylko z jednej strony? Godzinę temu, Szydercza Gała napisał: ale cieszę się że znalazłby poczesne miejsce na Twoim telewizorze Właśnie z tego powodu odwiedziłem okoliczny market "nie dla......" i zakupiłem stosowny "mebel" Tylko teraz to kicha bo nie będzie "trampa" i za długi jest. Ale jest na to rada - rozpakowuj skrzydła i dawaj na drugiego okręta Tak czy siak - czekam z wypiekami na twarzy na kolejną galerię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 5 Października 2023 Share Napisano 5 Października 2023 9 minut temu, abtb napisał: No weź nie ujawniaj mojej prawdziwej natury Lepiej ŁOŚ niż Jeleń. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 5 Października 2023 Autor Share Napisano 5 Października 2023 ŁOŚ to bardzo sympatyczne stworzenie, także ten... Skrzydła są pomalowane z obu stron, ba nawet mają kalki z obu stron. Parowanie jako koncepcja pojawiło się później, żeby dało się zrobić opuszczona windę. Nie jest to mój wymysł, na drugim zdjęciu o którym wspominałem, skrzydła są poparowane właśnie w taki sposób. Teraz będą galerie z samolotUF i czołkUF. KLOD już nawet jest zaawansowany, jakieś fotogramy w najbliższym czasie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 19 Października 2023 Share Napisano 19 Października 2023 Super model. Brawo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Października 2023 Share Napisano 21 Października 2023 Jak to zwykle u ciebie bywa ładnie wszystko na koniec pyknęło. Najbardziej boli mnie to że zacząłeś po mnie a skończyłeś przed. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 21 Października 2023 Share Napisano 21 Października 2023 Godzinę temu, bazylms napisał: Najbardziej boli mnie to że zacząłeś po mnie a skończyłeś przed. też składasz obrzezańca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Października 2023 Share Napisano 21 Października 2023 Nie, Mikase. Ale trochę się poślizgło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 21 Października 2023 Autor Share Napisano 21 Października 2023 7 godzin temu, bazylms napisał: Nie, Mikase. Ale trochę się poślizgło. ..ale tylko trochę, Krzychu, grunt że teraz się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 30 Października 2023 Share Napisano 30 Października 2023 W dniu 27.09.2023 o 14:02, Szydercza Gała napisał: strasznie czasożerne sOM te latałki. no może i czasożerne ale efekt powala gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witox Napisano 23 Listopada 2023 Share Napisano 23 Listopada 2023 Świetna robota, model robi duże wrażenie, nie tylko ogromem włożonej pracy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 2 Grudnia 2023 Share Napisano 2 Grudnia 2023 Gratulacje - zobaczyłem właśnie że ZUO zaliczyło "publikację" na fejsie Kociaka teraz pewnie śladami cYsorza będzie okładka w MO a potem to już tylko Taniec z Gwiazdami w duecie z Mariuszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 2 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2023 Z MO kiedyś już miałem do czynienia, raz i NIGDY WINCYJ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi