lord_karton Napisano 5 Października 2023 Napisano 5 Października 2023 Kolejne cacko, gdyby miał telewizor to bym sobie takiego z dumą na tymże postawił . Załoga jak na wycieczkowcu ani jednego marynarza szorującego pokład a jest nawet randka w szalupie Trochę też mało żółtego w żółtym, ale może to sprawka oświetlenia. Jednym słowem zajefajny. 1 Cytuj
Szydercza Gała Napisano 5 Października 2023 Autor Napisano 5 Października 2023 Eee no bez przesady, jeden cośtam będzie grzebał przy silniku na skrzydle 1 Cytuj
abtb Napisano 5 Października 2023 Napisano 5 Października 2023 W dniu 27.09.2023 o 14:02, Szydercza Gała napisał: No i przygody nadszedł kres Prawie okej, a jak wiadomo "prawie" robi różnicę Baleja zacna, a nawet bardzo, bo bardzo się mnie podobuje. Na telewizor może ciut za szeroka ale na kominek jak znalazł. Tylko cargo jakieś takie słabe. Z matematycznego punktu widzenia (liczenia) wychodzi, że skrzydeł starczy do 5,5 (czyli w sumie pięciu ) łodzi latających. Pozostałe 5,5 (czyli w sumie sześć) to "łodzie nielatające"? Jak nie przymierzając pingwiny Z tego miejsca gratuluję fotki tygodnia i czekam na ciąg dalszy, czyli na model "trampa" który podąża za Langlejem, transportując pozostałe skrzydła. I taki "konwój" na 80 calowy telewizor to jak znalazł . A i "model życia" może by z tego konwoju wyszedł 1 Cytuj
Szydercza Gała Napisano 5 Października 2023 Autor Napisano 5 Października 2023 Skrzydła są powiązane parami ŁOSIU ale cieszę się że znalazłby poczesne miejsce na Twoim telewizorze 1 Cytuj
abtb Napisano 5 Października 2023 Napisano 5 Października 2023 Godzinę temu, Szydercza Gała napisał: ŁOSIU No weź nie ujawniaj mojej prawdziwej natury Godzinę temu, Szydercza Gała napisał: Skrzydła są powiązane parami Czyli poszedłeś na łatwiznę i malowałeś tylko z jednej strony? Godzinę temu, Szydercza Gała napisał: ale cieszę się że znalazłby poczesne miejsce na Twoim telewizorze Właśnie z tego powodu odwiedziłem okoliczny market "nie dla......" i zakupiłem stosowny "mebel" Tylko teraz to kicha bo nie będzie "trampa" i za długi jest. Ale jest na to rada - rozpakowuj skrzydła i dawaj na drugiego okręta Tak czy siak - czekam z wypiekami na twarzy na kolejną galerię 1 Cytuj
Xmen Napisano 5 Października 2023 Napisano 5 Października 2023 9 minut temu, abtb napisał: No weź nie ujawniaj mojej prawdziwej natury Lepiej ŁOŚ niż Jeleń. 1 Cytuj
Szydercza Gała Napisano 5 Października 2023 Autor Napisano 5 Października 2023 ŁOŚ to bardzo sympatyczne stworzenie, także ten... Skrzydła są pomalowane z obu stron, ba nawet mają kalki z obu stron. Parowanie jako koncepcja pojawiło się później, żeby dało się zrobić opuszczona windę. Nie jest to mój wymysł, na drugim zdjęciu o którym wspominałem, skrzydła są poparowane właśnie w taki sposób. Teraz będą galerie z samolotUF i czołkUF. KLOD już nawet jest zaawansowany, jakieś fotogramy w najbliższym czasie 1 Cytuj
bazylms Napisano 21 Października 2023 Napisano 21 Października 2023 Jak to zwykle u ciebie bywa ładnie wszystko na koniec pyknęło. Najbardziej boli mnie to że zacząłeś po mnie a skończyłeś przed. 2 Cytuj
M.A.V. Napisano 21 Października 2023 Napisano 21 Października 2023 Godzinę temu, bazylms napisał: Najbardziej boli mnie to że zacząłeś po mnie a skończyłeś przed. też składasz obrzezańca ? Cytuj
bazylms Napisano 21 Października 2023 Napisano 21 Października 2023 Nie, Mikase. Ale trochę się poślizgło. Cytuj
Szydercza Gała Napisano 21 Października 2023 Autor Napisano 21 Października 2023 7 godzin temu, bazylms napisał: Nie, Mikase. Ale trochę się poślizgło. ..ale tylko trochę, Krzychu, grunt że teraz się dzieje Cytuj
laskonogi Napisano 30 Października 2023 Napisano 30 Października 2023 W dniu 27.09.2023 o 14:02, Szydercza Gała napisał: strasznie czasożerne sOM te latałki. no może i czasożerne ale efekt powala gratulacje 1 Cytuj
witox Napisano 23 Listopada 2023 Napisano 23 Listopada 2023 Świetna robota, model robi duże wrażenie, nie tylko ogromem włożonej pracy. 1 Cytuj
M.A.V. Napisano 2 Grudnia 2023 Napisano 2 Grudnia 2023 Gratulacje - zobaczyłem właśnie że ZUO zaliczyło "publikację" na fejsie Kociaka teraz pewnie śladami cYsorza będzie okładka w MO a potem to już tylko Taniec z Gwiazdami w duecie z Mariuszem Cytuj
Szydercza Gała Napisano 2 Grudnia 2023 Autor Napisano 2 Grudnia 2023 Z MO kiedyś już miałem do czynienia, raz i NIGDY WINCYJ 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi