tenzan Napisano 27 Września 2023 Share Napisano 27 Września 2023 Był warsztat: https://modelwork.pl/topic/50131-f3f-2-academy-148-accurate-miniatures/ ... czas zatem i na galerię. Samolot z tych, których lepienie i malowanie będę miło wspominał. Fajny w klejeniu, jeżeli ktoś szuka pierwszego dwupłata, kolorowego, z gotowymi naciągami, który jest spasowany dobrze, kalkomanie nie strzelają fochów, a całość fajnie wygląda - można śmiało polecić. Osobiście na plus dam też cenę zestawu, nie zwala z nóg. Jak już wspomniałem, sam kleił się dobrze, ale pewne rzeczy mogłem zrobić lepiej - zwłaszcza naciągi i montaż podwozia. Nauczka na przyszłość, żeby się nie spieszyć (to do naciągów). Zapraszam do oglądania i komentowania: 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 27 Września 2023 Share Napisano 27 Września 2023 Fajny, kolorowy szkrab (wybaczysz porównanie :)) Gratuluję ukończenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 27 Września 2023 Share Napisano 27 Września 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 28 Września 2023 Share Napisano 28 Września 2023 (edytowane) Fajnie wygląda Edytowane 28 Września 2023 przez mig 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 28 Września 2023 Share Napisano 28 Września 2023 Już w warsztacie było fajnie, całość podoba się . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 29 Września 2023 Share Napisano 29 Września 2023 Bardzo efektowny! Gratuluję! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 29 Września 2023 Share Napisano 29 Września 2023 Generalnie jestem na tak. Trochę tylko biją po oczach szczeliny między dolnymi płatami a kadłubem i słabe maskowanie czarnego koloru na przejściach stateczników poziomych. Ale ogólnie jest OK. Sam mam go od niedawna i zbieram potrzebne dane stąd pytanie jakie kolory wnętrza kokpitu stosowałeś bo nie mam do niego instrukcji a to co jest na stronie MojeHobby nie za wiele tłumaczy(słabe zdjęcia), tam pokazuje srebrny? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenzan Napisano 30 Września 2023 Autor Share Napisano 30 Września 2023 Dzięki za miłe słowa. Faktycznie, samolot to taki mały szkrab, acz kolorowy. 19 godzin temu, jmx62 napisał: Trochę tylko biją po oczach szczeliny między dolnymi płatami a kadłubem i słabe maskowanie czarnego koloru na przejściach stateczników poziomych. Sam mam go od niedawna i zbieram potrzebne dane stąd pytanie jakie kolory wnętrza kokpitu stosowałeś bo nie mam do niego instrukcji a to co jest na stronie MojeHobby nie za wiele tłumaczy(słabe zdjęcia), tam pokazuje srebrny? Zgodzę się z uwagami względem wykonania. Co do koloru wnętrza kokpitu - dałem kolor matt aluminium. Koresponduje z tym co wiem o samolotach US Navy z tamtego okresu, acz tu ekspertem nie jestem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marskan Napisano 30 Września 2023 Share Napisano 30 Września 2023 Bardzo fajny. Podoba mi się ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi