mikemc Napisano 28 Września 2023 Share Napisano 28 Września 2023 (edytowane) Witam. Kilka fotek ukończonego U-boota U9 od Das Werk w skali 1:72. Pozdrawiam. Edytowane 28 Września 2023 przez mikemc 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 28 Września 2023 Share Napisano 28 Września 2023 Fajny podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 28 Września 2023 Share Napisano 28 Września 2023 TAK ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 28 Września 2023 Share Napisano 28 Września 2023 Fotki marne, ale model fajny. Plus dodatni za śruby założone w dobrą stronę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 28 Września 2023 Share Napisano 28 Września 2023 TAK.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 7 Października 2023 Share Napisano 7 Października 2023 Nie kręcą mnie Booty, ale: T AK ! Maestria malowania i weatheringu sprawia, że puszka pływająca pod wodą wygląda jak milion $! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 12 Października 2023 Share Napisano 12 Października 2023 Widziałem na papryce 72 typu VIIC. Kojarzę Ciebie, bo zwijałem z stołu modele z PD jak szedłeś z tym kolosem. Pinkna robota wearheringowa. Soya ship przed u bootem też Twoja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juffre Napisano 12 Października 2023 Share Napisano 12 Października 2023 Wygląda fenomenalnie! Świetny weathering! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 12 Października 2023 Autor Share Napisano 12 Października 2023 11 godzin temu, MayonesEXG7 napisał: Widziałem na papryce 72 typu VIIC. Kojarzę Ciebie, bo zwijałem z stołu modele z PD jak szedłeś z tym kolosem. Pinkna robota wearheringowa. Soya ship przed u bootem też Twoja ? Dzięki. Soya też moja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
united4ever Napisano 18 Października 2023 Share Napisano 18 Października 2023 Ależ tam musiało być klaustrofobicznie w środku. Nie dałbym rady. P.S. Model świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 30 Października 2023 Share Napisano 30 Października 2023 slicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi