tomekk Napisano 24 Października 2023 Share Napisano 24 Października 2023 Dzień dobry Taki model sobie zrobiłem - Saab J-35F Draken 1/72 Hobby 2000. Zawsze miałem sentyment do tego samolotu. Tomek 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 24 Października 2023 Share Napisano 24 Października 2023 Świetnie wygląda podoba mi się ten czerwony kolorek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 24 Października 2023 Share Napisano 24 Października 2023 Nietypowe malowanie robi robotę, świetny Smoczek . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 24 Października 2023 Share Napisano 24 Października 2023 Wiadomo wszem i wobec, że kolor czerwony jest kolorem najlepszym Wyszło ciekawie i nietypowo dlatego teraz do pary powinieneś zrobić Viggen'a 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxy Napisano 24 Października 2023 Share Napisano 24 Października 2023 Tego malowania chyba nie ma w pudełku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wachmistrz Napisano 24 Października 2023 Share Napisano 24 Października 2023 (edytowane) Zawsze mnie zastanawiało jak to jest, że 8 milionowy narodek klepie sobie pełnowartościowe odrzutowce bojowe… Model super, wygląda trochę jak strażacki Edytowane 24 Października 2023 przez Wachmistrz 😎 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 24 Października 2023 Autor Share Napisano 24 Października 2023 (edytowane) 13 minut temu, Wachmistrz napisał: Zawsze mnie zastanawiało jak to jest, że 8 milionowy narodek klepie sobie pełnowartościowe odrzutowce bojowe… Model super, wygląda trochę jak strażacki Takiego malowanie nie ma w pudełku. Opierałem się na filmie z internetów. Przepraszam, źle zacytowałem. Miał być Kolega Maxy. Edytowane 24 Października 2023 przez tomekk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 25 Października 2023 Share Napisano 25 Października 2023 Bardzo ładny w tym czerwonym kolorku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Topper Harley Napisano 8 Listopada 2023 Share Napisano 8 Listopada 2023 Ten samolot ma coś w sobie. Łączy lata dawne z nowoczesną sylwetką. Ekstra pomysł na malowanie. W czerwieni występuje też Austryjak. Może następny do kolekcji będzie żółty Szwed? p.s model przyjemny w sklejaniu (mam Fina) dobry dla początkujących. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 9 Listopada 2023 Share Napisano 9 Listopada 2023 No przefajny Drakenik świetnie wykonany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DominikS Napisano 9 Listopada 2023 Share Napisano 9 Listopada 2023 Cudny. Mała uwaga: klapy wnęki przedniego podwozia w Drakenie (w Vigenie chyba też) otwierają się aż do poziomu. czyli o jakieś 180st. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 9 Listopada 2023 Share Napisano 9 Listopada 2023 Piękny. Kolorek super. Podoba mi się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi