Mi-2 Napisano 13 Sierpnia Share Napisano 13 Sierpnia 3 godziny temu, abtb napisał: SBLim-2A, 7 Pułk Lotnictwa Specjalnego Marynarki Wojennej, Siemierowice, Polska, 1991r Jaka to skala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 13 Sierpnia Share Napisano 13 Sierpnia Godzinę temu, Mi-2 napisał: Jaka to skala? 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boberm1 Napisano 10 godzin temu Share Napisano 10 godzin temu Piaty "ołówek" na pólce.. ...i bracia w komplecie 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mi-2 Napisano 9 godzin temu Share Napisano 9 godzin temu Piękna kolekcja! 1/72? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boberm1 Napisano 8 godzin temu Share Napisano 8 godzin temu Edki i Trębacze... 1/48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi