gulus Napisano 30 Października 2010 Share Napisano 30 Października 2010 P.S. Założyciel tematu mógłby zadbać o swoje fotki. I Gerd i stroju i tees i wielu innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 14 Listopada 2010 Share Napisano 14 Listopada 2010 MiG-17PF (ZTS Plastyk 1:71) i MiG-21UM (Condor 1:72). Szparka to moja pierwsza srebrna rura, wymęczona przeokrutnie, siedemnasty własnie trafił na półkę. W produkcji jeszcze MiG-21MF. Wszystkie trzy zestawy skutecznie leczą z modeli "za parę groszy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz.tur Napisano 14 Listopada 2010 Share Napisano 14 Listopada 2010 Ciutkę stożek w UM Ci sie zapadł za bardzo. Może da się jeszcze poprawić? Kapkę wash'a i będzie git. POZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 14 Listopada 2010 Share Napisano 14 Listopada 2010 To i ja coś dodam. Mi-24W w 1/48 Monogramu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 15 Listopada 2010 Share Napisano 15 Listopada 2010 Okonek,piękna 730'stka Ci wyszła z Inowrocławia,zdradź mi tylko numery farb jeśli to nie tajemnica bo jakieś takie na zdjęciach są dziwne(niebieskawe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAAB Napisano 15 Listopada 2010 Share Napisano 15 Listopada 2010 Nie będę pozostawał w ukryciu , Ster kierunku Bryza-1R 1/48 Tylko tyle mi się udało zrobić w wolnej chwili TB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 16 Listopada 2010 Share Napisano 16 Listopada 2010 Coś pięknego. Prosimy o więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 16 Listopada 2010 Share Napisano 16 Listopada 2010 SAAB jesteś wielki, oj wielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAAB Napisano 16 Listopada 2010 Share Napisano 16 Listopada 2010 Z tym wielkim to przesada , wielcy są twórcy tego malowania bo to dzięki nim mamy co naśladować , muszę jeszcze dorobić antene/obudowę radaru w pośpiechu przygotowywania kalek umknęło mi kilka drobnych detali moim zdaniem istotnych ale poradzę sobie z pomocą kolegów z "Konkutencji" Jak dam radę to pomalowany będzie na Morenie Pozdrawiam (Wielki od tego siedzenia to tylko śmietnik rośnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 25 Listopada 2010 Share Napisano 25 Listopada 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jozik Napisano 11 Grudnia 2010 Share Napisano 11 Grudnia 2010 Vickers Wellington Mk X 304 Dywizjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 12 Grudnia 2010 Share Napisano 12 Grudnia 2010 Cessna Bobcat - 1/72 - Pavla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 13 Grudnia 2010 Share Napisano 13 Grudnia 2010 Piękny zębacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzbanek Napisano 16 Grudnia 2010 Share Napisano 16 Grudnia 2010 To może i ja dodam coś od siebie: PZL p.11c . 161 Eskadra Myśliwska, Jan Dzwonek, Wrzesień 1939r. Model firmy Mastercraft, skala 1:72 PZL p.11c, model firmy Mastercraft, skala 1:72. Samolot ze 113 eskadry 1 pułku lotniczego w Warszawie. Hawker Hurricane Mk.I. Model firmy Airfix, 1:72, Dywizjon 303, RAF, lotnisko Northolt, 1940 rok. Pilot m.in. Witold Łokuciewski. W ciągu wojny Łokuciewski zestrzelił na pewno 8 samolotów wroga, i prawdopodobnie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zepot Napisano 19 Grudnia 2010 Share Napisano 19 Grudnia 2010 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 19 Grudnia 2010 Share Napisano 19 Grudnia 2010 Przepiękne! Tylko sugeruję zmianę podpisu pod Biesem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zepot Napisano 19 Grudnia 2010 Share Napisano 19 Grudnia 2010 Dziękuje. P.S.Taki zabieg marketingowy ta podstawka:)!!Napewno zmienie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 19 Grudnia 2010 Share Napisano 19 Grudnia 2010 Orlik z jakiego zestawu? Żywiczny Ardpol? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zepot Napisano 19 Grudnia 2010 Share Napisano 19 Grudnia 2010 Do RAV:To nie model redukcyjny.Taki styl:).Pozdrawiam Do Mikele:Tak z Ardpolu( wykonany 2 lata temu).Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 19 Grudnia 2010 Share Napisano 19 Grudnia 2010 Gratuluję miłej dla oka kolekcji. Szczególnie Orlik i Bies przypadły mi do gustu Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zepot Napisano 20 Grudnia 2010 Share Napisano 20 Grudnia 2010 Kornik_69: Dziękuje.Też lubie te samoloty.Gdyby tak ktoś chciał je wypuścić w skali 1:48.Też chyba trzeba poprosić ardpol o jaka-23. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 22 Grudnia 2010 Share Napisano 22 Grudnia 2010 Witam! RWD-8 wersja PWS Zdjęcie poniżej - portalus - PZL P 50 Jastrząb I prototyp (wygląd prawdopodobny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek g. Napisano 23 Grudnia 2010 Share Napisano 23 Grudnia 2010 to ja też coś dodam w naszych barwach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 23 Grudnia 2010 Share Napisano 23 Grudnia 2010 Bardzo fajna fotka kolego Jacku G. Prosimy o więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 23 Grudnia 2010 Share Napisano 23 Grudnia 2010 Też podzielam to zdanie,że fotka zaje... Może tak cała galeria w scenerii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi