kozborn Napisano 28 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2023 A tak wyglądają klapy zamontowane na obu skrzydłach 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 28 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2023 (edytowane) Co do lotki. Znalazłem. Na SAMYM DNIE kubła przed domem. Żonie zamarzyło się zrobić małe sprzątanie w warsztacie. Edytowane 28 Grudnia 2023 przez kozborn 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 28 Grudnia 2023 Share Napisano 28 Grudnia 2023 36 minut temu, kozborn napisał: Co do lotki. Znalazłem. Na SAMYM DNIE kubła przed domem. Żonie zamarzyło się zrobić małe sprzątanie w warsztacie. Ciesz się, że małe. Po normalnym to byś pewnie modelu nie znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 28 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2023 Śmiejcie się, śmiejcie. Facet w butach i w szlafroku grzebie w śmieciach. Dobrze, że sąsiedzi nie zadzwonili po straż 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 28 Grudnia 2023 Share Napisano 28 Grudnia 2023 Dobrze że nie mieszkasz w bloku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 28 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2023 (edytowane) @Moses obyś nigdy nie musiał się przekonać jakie to szczęście znaleźć lotkę na dnie kubła przy domu. Edytowane 28 Grudnia 2023 przez kozborn 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 28 Grudnia 2023 Share Napisano 28 Grudnia 2023 5 godzin temu, kozborn napisał: Facet w butach i w szlafroku grzebie w śmieciach. Dobrze, że sąsiedzi nie zadzwonili po straż To następnym razem ubierz się porządnie do śmietnika. Koszula, fular, kardigan. I wtedy grzebiesz na luzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 28 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2023 51 minut temu, zaruk napisał: To następnym razem ubierz się porządnie do śmietnika. Koszula, fular, kardigan. I wtedy grzebiesz na luzie. Modelarska bohema znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 28 Grudnia 2023 Share Napisano 28 Grudnia 2023 12 godzin temu, kozborn napisał: Co do lotki. Znalazłem. Na SAMYM DNIE kubła przed domem. Żonie zamarzyło się zrobić małe sprzątanie w warsztacie. Żona przeżyła? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 28 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2023 @Baas ArK Wyciągnęła wnioski. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 29 Grudnia 2023 Share Napisano 29 Grudnia 2023 9 godzin temu, kozborn napisał: @Baas ArK Wyciągnęła wnioski. Gorzej, jeśli wyciągnęła wniosek, że gupie te plastikowe zabawki i o co w ogóle ta awantura... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 29 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2023 5 godzin temu, jachud3 napisał: Gorzej, jeśli wyciągnęła wniosek, że gupie te plastikowe zabawki i o co w ogóle ta awantura... Hehe widać że ciekawe masz doświadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek Napisano 29 Grudnia 2023 Share Napisano 29 Grudnia 2023 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 29 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2023 Sporo jeszcze detali do zrobienia w lewej komorze działka. W prawej też zresztą. Generalnie czarno to widzę, panowie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 30 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2023 Tak, wiem, gdzieniegdzie jeszcze konieczna polerka. Gluty z CA były zamierzone. Jak widzicie, powoli zaczyna to przypominać samolot. Dziś planuję kończyć zabawę z komorami działek. Uzupełnienie elementów, ostateczne podmalowanie, lekki brudzing. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 30 Grudnia 2023 Share Napisano 30 Grudnia 2023 Toś pan poszalał, zapowiada się super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 30 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2023 @barszczo no cóż, mam nadzieję, że najtrudniejszy etap już za mną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 30 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2023 Ech nie mogę oprzeć się małej próbie marmurkowania. Medium sea gray w akcji. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 30 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2023 Tak z ciekawości: ile tego schodzi Wam średnio na model? Patrząc na mojego poprzedniego meśka i teraz na tempesta - zaczynam zbliżać się do ok 200 ml. Moim zdaniem to dużo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 30 Grudnia 2023 Share Napisano 30 Grudnia 2023 Godzinę temu, kozborn napisał: Ech nie mogę oprzeć się małej próbie marmurkowania. Ty się nie opieraj, tylko maluj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 30 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2023 (edytowane) Uf, lewa komora dokończona. Przepraszam za paprochy i lekkie zadrapania na czarnym podkładzie minusy wysokiego kontrastu. Edytowane 30 Grudnia 2023 przez kozborn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 30 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2023 10 minut temu, barszczo napisał: Ty się nie opieraj, tylko maluj . Trochę się jednak opieram... Staram się nadać temu jakieś pozory logiki i właściwej kolejności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek Napisano 30 Grudnia 2023 Share Napisano 30 Grudnia 2023 1 godzinę temu, kozborn napisał: Uf, lewa komora dokończona. Przepraszam za paprochy i lekkie zadrapania na czarnym podkładzie minusy wysokiego kontrastu. To jest mistrzostwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 30 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2023 @jacek dzięki za miłe słowa, bardzo się cieszę, że Ci się podoba. Mam nadzieję, że całość będzie udana! Obstawiam połowę stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek Napisano 30 Grudnia 2023 Share Napisano 30 Grudnia 2023 17 minut temu, kozborn napisał: @jacek dzięki za miłe słowa, bardzo się cieszę, że Ci się podoba. Mam nadzieję, że całość będzie udana! Obstawiam połowę stycznia To jest robota na tak wysokim poziomie że inaczej być nie może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi