Xmen Napisano 25 Lutego Autor Share Napisano 25 Lutego Finito. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 25 Lutego Share Napisano 25 Lutego Bardzo ładny, dwukolorowe kołpaki dodają mu życia . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 25 Lutego Share Napisano 25 Lutego brak swastyk byl zamierzony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano 25 Lutego Share Napisano 25 Lutego 4 minuty temu, BRAVO112 napisał: brak swastyk byl zamierzony? Jaki brak swastyk???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 25 Lutego Share Napisano 25 Lutego ok teraz dopiero zauwazylem, ze u mnie sa zasloniete... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 25 Lutego Autor Share Napisano 25 Lutego 9 minut temu, barszczo napisał: Bardzo ładny, dwukolorowe kołpaki dodają mu życia . Muszę kolegę sprostować . Kołpaki są trzy kolorowe. 6 minut temu, BRAVO112 napisał: brak swastyk byl zamierzony? Swastyki są zamazane.Te same zdjęcia daję na FB gdzie się przenoszę a tam nie może być swastyk widać bo zaraz blokują. Można brać następny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 25 Lutego Share Napisano 25 Lutego 2 godziny temu, Xmen napisał: FB gdzie się przenoszę Ja pier......lę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 26 Lutego Share Napisano 26 Lutego W dniu 25.02.2024 o 17:17, Xmen napisał: na FB gdzie się przenoszę to chociaż ostatnią / może nie ostatnią / normalną galeryjkę poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 26 Lutego Autor Share Napisano 26 Lutego 8 minut temu, marek d napisał: to chociaż ostatnią / może nie ostatnią / normalną galeryjkę poproszę. Marek nie kuś. Osobiście wątpię by to było coś interesującego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jery Napisano 26 Lutego Share Napisano 26 Lutego (edytowane) W dniu 25.02.2024 o 17:17, Xmen napisał: Kołpaki są trzy kolorowe. Ja widzę dwa kołpaki, fakt są kolorowe, może nawet trzykolorowe Model bardzo ładny Edytowane 26 Lutego przez Jery 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 26 Lutego Share Napisano 26 Lutego 38 minut temu, Xmen napisał: Marek nie kuś. Nie... ja tylko prosiłem, ale nie ma przymusu. Twoja decyzja Ok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 26 Lutego Share Napisano 26 Lutego Bardzo fajny mesiek wyszedł. Podoba mi się też aranżacja, choć trzeba było powiedzieć B i obciąć ten czarny pas u dołu. Zatem daj się skusić, odrobinę skadruj zdjęcia i galeryjkę poprosimy. Nie ma lekko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 27 Lutego Autor Share Napisano 27 Lutego 6 godzin temu, zaruk napisał: Zatem daj się skusić, odrobinę skadruj zdjęcia i galeryjkę poprosimy. Nic z tego. Galerii nie ma i nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 27 Lutego Share Napisano 27 Lutego 26 minut temu, Xmen napisał: Nic z tego. Galerii nie ma i nie będzie. Rozumiem, ale jednak szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 27 Lutego Autor Share Napisano 27 Lutego Panowie @marek di @barszczo dziękuję za zrozumienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 27 Lutego Share Napisano 27 Lutego Ładnie wyszedł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 27 Lutego Share Napisano 27 Lutego 11 godzin temu, Xmen napisał: Galerii nie ma i nie będzie. juz Cie pomalu nie lubimy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 27 Lutego Autor Share Napisano 27 Lutego Teraz, BRAVO112 napisał: juz Cie pomalu nie lubimy.... Trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi