Polosss Napisano 1 Stycznia Share Napisano 1 Stycznia Nowy rok i kolejny temat. Malowanie będzie z pudełka. Dodatki jak na zdjęciu poniżej. Zaczynamy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 1 Stycznia Share Napisano 1 Stycznia Zasiadam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 1 Stycznia Share Napisano 1 Stycznia Z przyjemnością popatrzę, mam sentyment do tego dzbana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 1 Stycznia Share Napisano 1 Stycznia przeczuwam kłody pod nogi. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neptun1939 Napisano 1 Stycznia Share Napisano 1 Stycznia Powodzenia w budowie. Chętnie popatrzę, chociaż to nie moja skala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polosss Napisano 7 Stycznia Autor Share Napisano 7 Stycznia Mała aktualizacja. Posiedziałem trochę z kokpitem i jestem prawie na finishu. Dźwignie od przepustnicy wkleję na końcu budowy, bo czuję że podczas głównego malowania i maskowania kokpitu pourywam wszystko 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 7 Stycznia Share Napisano 7 Stycznia Dobra robota! Możesz opisać jakie techniki tu zastosowałeś? Jak uzyskałeś te przetarcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polosss Napisano 8 Stycznia Autor Share Napisano 8 Stycznia Nic specjalnego. Na bazowy kolor poszedł suchy pedzel z XF-16. Pędzel przyciety żeby miał krutkie włosie. Potem na to poszedł wash czarny i brązowy a na koniec pigmenty z cieni Tamiya. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 8 Stycznia Share Napisano 8 Stycznia @Polosss nie wiem, czy to nic specjalnego, efekt jest świetny!! Tzn może trochę kojarzy mi się z płytą pancerną, ale bardzo podoba mi się osiągnięty realizm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 8 Stycznia Share Napisano 8 Stycznia 2 godziny temu, kozborn napisał: trochę kojarzy mi się z płytą pancerną To chyba idealnie, czyż nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 8 Stycznia Share Napisano 8 Stycznia (edytowane) 10 minut temu, greatgonzo napisał: To chyba idealnie, czyż nie? Z taką czołgową, nieco wyeksploatowaną na placu boju. Edytowane 8 Stycznia przez kozborn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 8 Stycznia Share Napisano 8 Stycznia Tu masz rację, te płyty za fotelem nie eksploatowały się za bardzo. Ale wygląda fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 8 Stycznia Share Napisano 8 Stycznia 1 minutę temu, greatgonzo napisał: Tu masz rację, te płyty za fotelem nie eksploatowały się za bardzo. Ale wygląda fajnie. Chciałbym podobnie pomęczyć modele, ale z zewnątrz. Stąd pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 8 Stycznia Share Napisano 8 Stycznia Przerzucasz się na czołgi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polosss Napisano 8 Stycznia Autor Share Napisano 8 Stycznia 58 minut temu, greatgonzo napisał: Przerzucasz się na czołgi? W sumie robię prawie wszystko, lotnictwo, pancerka, cywilne i okręty. Dlatego tak ro wyglada Jak "coś" jest do wszystkiego to jest do niczego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polosss Napisano 8 Stycznia Autor Share Napisano 8 Stycznia A i AH-64D też czeka więc i śmigłowce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 8 Stycznia Share Napisano 8 Stycznia A nie, ja do Kozborna z tymi czołgami.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 8 Stycznia Share Napisano 8 Stycznia 2 godziny temu, greatgonzo napisał: Przerzucasz się na czołgi? Tylko jeśli latają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawbo Napisano 8 Stycznia Share Napisano 8 Stycznia No to czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 8 Stycznia Share Napisano 8 Stycznia 7 minut temu, slawbo napisał: No to czekamy Szybowce się nie liczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polosss Napisano 26 Stycznia Autor Share Napisano 26 Stycznia Mały update prac. Ze względu na ciężki okres w robocie, nie miałem czasu wcześniej posiedzieć. Dziś znalazł się wolny moment więc zabrałem się za dalsze prace. Zacząłem ogarniać silnik prosto z pudła plus kilka przewodów. Ogólnie prawie nić nie widać po zamontowaniu w obudowie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polosss Napisano 28 Stycznia Autor Share Napisano 28 Stycznia Zabawa z hydrauliką we włazach podwozia 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polosss Napisano 3 Lutego Autor Share Napisano 3 Lutego Pomalowałem elementy w przedziałach podwozia głównego plus lekki wash i brudzenie. Skrzydła złożone na sucho. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 3 Lutego Share Napisano 3 Lutego Wygląda to smerfastycznie! Tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 3 Lutego Share Napisano 3 Lutego Ładnie. Producenci drutu zacierają ręce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi