iceman Napisano 30 Stycznia Share Napisano 30 Stycznia (edytowane) Witam, dość przeciętny zestaw jak na dzisiejsze realia z grubą krawędzią spływu skrzydeł i za dużymi kołkami mocującymi od goleni podwozia. Na plus brzechwy na skrzydłach jako osobne elementy fototrawione oraz możliwość zrobienia wychylonych hamulców aerodynamicznych i klap. Składalność dobra poza delikatną szparą podczas łączenia skrzydeł z kadłubem no i wspomniane wyżej problemy z podwoziem. Ponitowałem powierzchnię samemu by tchnąć w ten zestaw trochę życia, reszta zasadniczo z pudła. Malowany Gunze H i AK RC, brudzony olejami i kredkami akrylowymi AK. Pozdrawiam Edytowane 30 Stycznia przez iceman 38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 30 Stycznia Share Napisano 30 Stycznia Zielony trochę trawiasty jak dla mnie, ale całość super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenzan Napisano 30 Stycznia Share Napisano 30 Stycznia Model bardzo ładny, w dodatku dość egzotyczne malowanie - no same plusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 30 Stycznia Share Napisano 30 Stycznia Fajnie zbrudzony, podoba mi się!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 31 Stycznia Share Napisano 31 Stycznia Bardzo lubię 17. Szczególnie widok z tylnej półsfery z góry. Może i zestaw nie jest doskonały, ale dobrze jest to zniwelowane poziomem montażu i malowania. Podoba mi się ten model. Soczystość zieleni tej opinii nie zmienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iceman Napisano 31 Stycznia Autor Share Napisano 31 Stycznia Dziękuję za odzew. Z zielenią trochę rzeczywiście przekombinowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 31 Stycznia Share Napisano 31 Stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boch Napisano 2 Lutego Share Napisano 2 Lutego Piękna powierzchnia. Brawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 2 Lutego Share Napisano 2 Lutego Super spracowane kamo. Świetna praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iceman Napisano 5 Lutego Autor Share Napisano 5 Lutego Dziękuję i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian_Nowicki Napisano 6 Lutego Share Napisano 6 Lutego Świetny model 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 8 Lutego Share Napisano 8 Lutego Świetny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 11 Lutego Share Napisano 11 Lutego Wracałem tu kilka razy. Brakuje naprawdę jakiegoś, rozumISZ, podstawka by oczy mogły sobie na piasek popaCZeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi