DobreMzimu Napisano 1 Marca Share Napisano 1 Marca 2 godziny temu, Xmen napisał: A ja zrobię wszystkich w konia i będzie stojący na lotnisku z kabiną przykrytą plandeką i wcale nie będę malował oszklenia. Po co się ograniczać. Zrób cały przykryty pokrowcami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 1 Marca Share Napisano 1 Marca 3 godziny temu, Xmen napisał: z kabiną przykrytą plandeką I wyszło szydło z wora Model na Babarybę - pod kategorię "Najlepsza szmata" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 1 Marca Share Napisano 1 Marca Jak się nie ograniczamy to może coś takiego? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawbo Napisano 1 Marca Share Napisano 1 Marca Idź na całość, idź na całość 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 1 Marca Autor Share Napisano 1 Marca 1 godzinę temu, abtb napisał: Model na Babarybę - pod kategorię "Najlepsza szmata" Niestety nie wybieram się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 1 Marca Share Napisano 1 Marca no ale zacznij w koncu !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 1 Marca Autor Share Napisano 1 Marca (edytowane) Boże co za niecierpliwie towarzystwo. Proszę bardzo. Edytowane 1 Marca przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 1 Marca Share Napisano 1 Marca Tadaaam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 1 Marca Share Napisano 1 Marca 6 minut temu, Xmen napisał: Proszę bardzo. A weź ić. Na zdjęciu pudełka spokojnie byśmy pociągnęli jeszcze ze 2 strony dyskusji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 1 Marca Autor Share Napisano 1 Marca (edytowane) 18 minut temu, Grzes napisał: Na zdjęciu pudełka spokojnie byśmy pociągnęli jeszcze ze 2 strony dyskusji. Wiem ale to jednak forum modelarskie a nie kącik dyskusyjny. Zresztą już raz miałem zwróconą uwagę że mam się zająć modelowaniem a nie pisaniem. Edytowane 1 Marca przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 1 Marca Share Napisano 1 Marca jakbys szukal silnika.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 1 Marca Autor Share Napisano 1 Marca 4 minuty temu, BRAVO112 napisał: jakbys szukal silnika.... Dziękuję bardzo ale nie planuje więcej dodatków oprócz tego co pokazałem na pierwszym zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 1 Marca Share Napisano 1 Marca (edytowane) to nie jest dodatek ale juz nie przeszkadzam Edytowane 1 Marca przez BRAVO112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 2 Marca Autor Share Napisano 2 Marca 7 godzin temu, BRAVO112 napisał: to nie jest dodatek ale juz nie przeszkadzam Wpis jest na temat modelu więc nie ma mowy o przeszkadzaniu.. Co to są za silniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 2 Marca Autor Share Napisano 2 Marca (edytowane) Dobra. Jak się bawić to się bawić. ICM podaje farbę XF 64 jako kolor tych elementów.Ma emitować kolor skóry. Nie mam pewności czy tak ma być. Liczę na pomoc. Żeby jeszcze ktoś wypuścił konwersję He-111 na nocnego myśliwca to było by super. Ale się rozamarzyłem. Edytowane 2 Marca przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 2 Marca Share Napisano 2 Marca (edytowane) Stanowisko tylnego strzelca wyglądało bardziej na obite jakimś miękkim materiałem tapicerskim niż skórą, ale mogę się mylić. Z przodu mogło być podobnie. Co do koloru, to myślę że zbliżony do koloru wnętrza: EDIT: Z przodu raczej nie było miękkiej wykładziny. Ten fragment podłogi znajdował się pod fotelem obserwatora. W razie potrzeby, fotel odsuwało się do tyłu po specjalnych prowadnicach i obserwator mógł się ułożyć na podłodze. Tu mogła być faktycznie skóra, może znajdę jeszcze jakieś zdjęcia. Edytowane 2 Marca przez barszczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 2 Marca Autor Share Napisano 2 Marca @barszczoDzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano 2 Marca Share Napisano 2 Marca Dobrze, to może ja dołożę swoje 0,03 zł To coś w tylnej części podłogi wygląda na słabą imitację plecionki (jak w fotelu Bf 110 np.). Jeśli idę dobrym tropem to kolor powinien przypominać ten w jakim były parciane pasy Luftwaffe. Jeśli pomogłem to fajnie, jak nie, wyrzuć to co powyżej z pamięci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 2 Marca Share Napisano 2 Marca 3 minuty temu, RogerM napisał: Jeśli idę dobrym tropem to kolor powinien przypominać ten w jakim były parciane pasy Luftwaffe. Parciany pas centralnie tam leży na zdjęciu. Jest dużo jaśniejszy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 2 Marca Autor Share Napisano 2 Marca Na zdjęciu pokazanym przez @barszczokolor materaca jest bardzo zbliżony do koloru zasobnika na łuski pod km. Zrobię na brąz XF64 i zobaczę jak to wygląda. Najwyżej się przemaluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 2 Marca Share Napisano 2 Marca 1 godzinę temu, Xmen napisał: Na zdjęciu pokazanym przez @barszczo Wygląda jak zwykły pikowany materacyk. Po taniości pewnie z brezentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIRO Napisano 3 Marca Share Napisano 3 Marca 18 godzin temu, marek d napisał: Wygląda jak zwykły pikowany materacyk. Po taniości pewnie z brezentu Dokładnie. Taki co to na poligonie na kanadyjkę się kładło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 8 Marca Autor Share Napisano 8 Marca Wygląda to tak na chwilę obecną. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 12 Marca Share Napisano 12 Marca ja wiem, ze dzis dopiero wtorek, ale rama sama sie nie zrobi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 12 Marca Autor Share Napisano 12 Marca 4 minuty temu, BRAVO112 napisał: ja wiem, ze dzis dopiero wtorek, ale rama sama sie nie zrobi.... Wiem ale są sprawy ważne i ważniejsze. Modele troszkę zeszły na drugi plan. Rama się robi ale bardzo wolno bo muszę też kończyć tego gagatka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi