Bercik Napisano 22 Marca Share Napisano 22 Marca Gotowy! Jedyne użyte kalkomanie to litery i godło, reszta jest namalowana. Standardowo najpierw obraz dynamiczny: A teraz obraz statyczny: 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 22 Marca Share Napisano 22 Marca Moją opinię znasz. Zmieniam hobby na rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 22 Marca Share Napisano 22 Marca Ło, panie - śliczny. Bravissimo. Ja rybek niedawno się pozbyłem, ale coś tam wymyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 22 Marca Share Napisano 22 Marca Też się podoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzejo Napisano 22 Marca Share Napisano 22 Marca jeden z moich ulubieńców WWII i to w dodatku w ulubionym mundurku. Zawiesiłem na nim oko dłużej w Bytomiu Jestem zdecydowanie na TAK, świetna praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelly9mm Napisano 22 Marca Share Napisano 22 Marca Wyborny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 22 Marca Share Napisano 22 Marca Wygląda znajomo Fajny, podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 23 Marca Share Napisano 23 Marca No ładne cacko. Takie na czerwono. Podoba się. No i świetne zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 23 Marca Share Napisano 23 Marca No Roberto, kolejny wysmakowany i wyważony model z Twej stajni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 23 Marca Share Napisano 23 Marca Bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 23 Marca Share Napisano 23 Marca Bardzo ni się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzeM Napisano 27 Marca Share Napisano 27 Marca Bardzo dobry model. Pochwalę się, że widziałem na żywo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bercik Napisano 31 Marca Autor Share Napisano 31 Marca Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi