Marek K Posted March 24, 2024 Share Posted March 24, 2024 Zapewne część z Was już go widziała bo model był robiony na konkurs w sąsiednim forum. Ale może nie wszyscy , więc wrzucę parę zdjęć i tutaj. 24 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barszczo Posted March 24, 2024 Share Posted March 24, 2024 Podglądałem cały proces na PWM. Świetny jest, podoba się bardzo . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted March 24, 2024 Share Posted March 24, 2024 Bardzo ładny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kelly9mm Posted March 24, 2024 Share Posted March 24, 2024 (edited) Bardzo fajny, ciekawy kamuflaż, świetnie wykonany. Edited March 24, 2024 by kelly9mm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamo722 Posted March 24, 2024 Share Posted March 24, 2024 Bardzo fajny podoba się Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endrju Posted March 24, 2024 Share Posted March 24, 2024 Ładny. Podoba się. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baas ArK Posted March 24, 2024 Share Posted March 24, 2024 Super wnętrze, ciekawe kamo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaruk Posted March 25, 2024 Share Posted March 25, 2024 Świetnie się prezentuje, aż poczytam na PWM jak go robiłeś. To, co zrobiło na mnie wrażenie to całkowity brak odkurzu mimo sporego kontrastu kolorystycznego. Gratuluję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek K Posted March 25, 2024 Author Share Posted March 25, 2024 Dzięki wszystkim za ciepłe przyjęcie mojego ulepa -). Tak z ciekawości się spytam , może komuś została owiewka do tego modelu po nieudanym klejeniu ( chętnie przygarnę). Zresztą o to nie trudno bo model do łatwych nie należy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skarczu Posted March 26, 2024 Share Posted March 26, 2024 Bardzo mi się podoba - szczególnie wężyki. Gratulacje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted March 27, 2024 Share Posted March 27, 2024 świetnie zmalowane camo bardzo mi się podoba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek K Posted March 28, 2024 Author Share Posted March 28, 2024 (edited) Jeszcze raz dzięki , cieszę się że chociaż tu się podoba . Jakbym tam miał tyle pozytywów to byłbym liderem -) . Dla chętnych chcących podjąć walkę z tym modelem polecam mój warsztat. W przeciwnym wypadku mogą wystąpić takie problemy jak w tym warsztacie. Który też jest wart obejrzenia . Jeszcze 1 kupując model warto sprawdzić stan oszklenia, niestety musiałem kupić 2 model aby go skończyć. ( wklęśnięta owiewka ). https://www.kfs-miniatures.com/1-48-henschel-hs-126-icm-budowa/ Edited March 28, 2024 by Marek K Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts