Marek K Napisano 24 Marca Share Napisano 24 Marca Zapewne część z Was już go widziała bo model był robiony na konkurs w sąsiednim forum. Ale może nie wszyscy , więc wrzucę parę zdjęć i tutaj. 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 24 Marca Share Napisano 24 Marca Podglądałem cały proces na PWM. Świetny jest, podoba się bardzo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 24 Marca Share Napisano 24 Marca Bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelly9mm Napisano 24 Marca Share Napisano 24 Marca (edytowane) Bardzo fajny, ciekawy kamuflaż, świetnie wykonany. Edytowane 24 Marca przez kelly9mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 24 Marca Share Napisano 24 Marca Bardzo fajny podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 24 Marca Share Napisano 24 Marca Ładny. Podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 24 Marca Share Napisano 24 Marca Super wnętrze, ciekawe kamo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 25 Marca Share Napisano 25 Marca Świetnie się prezentuje, aż poczytam na PWM jak go robiłeś. To, co zrobiło na mnie wrażenie to całkowity brak odkurzu mimo sporego kontrastu kolorystycznego. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 25 Marca Autor Share Napisano 25 Marca Dzięki wszystkim za ciepłe przyjęcie mojego ulepa -). Tak z ciekawości się spytam , może komuś została owiewka do tego modelu po nieudanym klejeniu ( chętnie przygarnę). Zresztą o to nie trudno bo model do łatwych nie należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 26 Marca Share Napisano 26 Marca Bardzo mi się podoba - szczególnie wężyki. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 27 Marca Share Napisano 27 Marca świetnie zmalowane camo bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 28 Marca Autor Share Napisano 28 Marca (edytowane) Jeszcze raz dzięki , cieszę się że chociaż tu się podoba . Jakbym tam miał tyle pozytywów to byłbym liderem -) . Dla chętnych chcących podjąć walkę z tym modelem polecam mój warsztat. W przeciwnym wypadku mogą wystąpić takie problemy jak w tym warsztacie. Który też jest wart obejrzenia . Jeszcze 1 kupując model warto sprawdzić stan oszklenia, niestety musiałem kupić 2 model aby go skończyć. ( wklęśnięta owiewka ). https://www.kfs-miniatures.com/1-48-henschel-hs-126-icm-budowa/ Edytowane 28 Marca przez Marek K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi