Tomektr Napisano 29 Marca Share Napisano 29 Marca Czy podkład Mr.Hobby SF288 - Podkład czarny Mr. Finishing Surfacer 1500 Black 40 ml jest wycofany? Bo jest niedostępny w każdym sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smokepsv Napisano 30 Marca Share Napisano 30 Marca Chemia płynie z Japonii, nikt nie chce się zatowarowac na zapas przy skaczących cenach, powstaje okienko między dostawami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HKK Napisano 30 Marca Share Napisano 30 Marca (edytowane) 2 godziny temu, Smokepsv napisał: Chemia płynie z Japonii, nikt nie chce się zatowarowac na zapas przy skaczących cenach, powstaje okienko między dostawami. Problem z dostępnością surfacerów (głównie czarnego 1500, ale innych częściowo też) występuje też w innych krajach, np UK i Niemczech. Więc przyczyna jest zapewne poważniejsza. Gdyby to były kwestie dostaw, to braki dotyczyłyby całej gamy produktów Gunze, a tak nie jest. Ja zamierzam zaopatrzyć się na zapas póki gdzieniegdzie jeszcze można tego surfacera kupić. Edytowane 30 Marca przez HKK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 30 Marca Share Napisano 30 Marca A może się z tego wycofują? Wszędzie jest tylko Aqueous Surfacer - nie wiem czym to się różni od tego „starego” znanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 30 Marca Share Napisano 30 Marca Możliwe, że jest to problem z dostępnością kontenerów, jak w 2021. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixer Napisano 30 Marca Share Napisano 30 Marca Z alternatyw primery Bilmodel i Alclad są bardzo dobre. Ew. Black Primer and Microfiller AK-757. Tyle, że one są od razu rozcieńczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oliardi Napisano 30 Marca Share Napisano 30 Marca https://mrhobby.pl/sf-288-mr-finishing-surfacer-1500-black-1657.html Ciekawe czy dostępność jest podawana dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 30 Marca Share Napisano 30 Marca 21 minut temu, oliardi napisał: https://mrhobby.pl/sf-288-mr-finishing-surfacer-1500-black-1657.html Ciekawe czy dostępność jest podawana dokładnie Wczoraj w nocy tu sprawdzałem, to było tymczasowo niedostępne, więc może zajączek przywiózł na święta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 30 Marca Share Napisano 30 Marca Ja sprawdzałem o 12 i był chwilowo niedostępny. Możliwe, że ktoś do nich wysłał zapytanie i zrobili zamówienie z transportem lotniczym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomektr Napisano 30 Marca Autor Share Napisano 30 Marca Ja dziś podzwoniłem i usłyszałem w paru sklepach że dostawa płynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 30 Marca Share Napisano 30 Marca W MZONE mają niecałe 700ztuk tego czarnego.Można robić zapasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 31 Marca Share Napisano 31 Marca Mzone i Mr. Hobby to ten sam sklep. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi