peter Napisano 5 Listopada 2008 Share Napisano 5 Listopada 2008 PS. kiedyś mieszkałem w Świdniku, (urodziłem się tam) gdzie ? kiedy ? jak Adampol to jesteś moim ziomem P.S. F F F K S Avia Świdnik TAK JEST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 5 Listopada 2008 Autor Share Napisano 5 Listopada 2008 (edytowane) W 1988, mieszkałem na Racławickiej, wyprowadziliśmy się chyba gdzieś w 1992-93, ale już nic nie pamiętam, tylko transporty wycofujących się rosyjskich wojsk które oglądałem z mamą na stacji... PS gdzie jest ten Adampol? Edytowane 5 Listopada 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 5 Listopada 2008 Share Napisano 5 Listopada 2008 gdzie jest ten Adampol tam gdzie powietrze świeższe, trawa zieleńsza a cwaniaki cwańsze, a dokładniej na przeciwko kina, tam gdzie jest II liceum ogólnokształcące i tam gdzie jest lotnisko jaśniej sie nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 6 Listopada 2008 Share Napisano 6 Listopada 2008 Domalowałem literę 'ly' : Ale fajna "elka". Ciekawie wyszło. A słuchaj, zrób jeszcze taki pałąk z podświetlonym "L" jak na samochodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 6 Listopada 2008 Autor Share Napisano 6 Listopada 2008 No i zrobiłem washa, jest lepiej...: Na drugim zdjęciu jest ta gąbeczka którą zawsze ścieram washe. Oczywiście na żywo wszystko jest ciemniejsze bo lampa błyskowa niweczy część cieniowania..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 6 Listopada 2008 Share Napisano 6 Listopada 2008 Brak słów , żeby to opisać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 6 Listopada 2008 Share Napisano 6 Listopada 2008 no z tym "łoszem" o wiele lepiej fajnie wygląda, jaki to kolor ? Czarny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 6 Listopada 2008 Autor Share Napisano 6 Listopada 2008 no z tym "łoszem" o wiele lepiej fajnie wygląda, jaki to kolor ? Czarny ? Vandyke Brown od Talensa Widać tu u góry zdjęcia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 6 Listopada 2008 Share Napisano 6 Listopada 2008 Ładnie Ci wychodzą te pokraki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 6 Listopada 2008 Autor Share Napisano 6 Listopada 2008 Troszkę odprysków, bo zdjęciach widziałem że te "elki" nie były za nowe: Dowód że użyłem wszystkich blaszek : I na koniec małe porównanie : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 6 Listopada 2008 Share Napisano 6 Listopada 2008 No no ładnie się razem prezentują Jeszcze zbuduj od podstaw Rosomaka, bo z Twoimi umiejętnościami Byś dał radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 6 Listopada 2008 Share Napisano 6 Listopada 2008 Jeszcze zbuduj od podstaw Rosomaka, bo z Twoimi umiejętnościami Byś dał radę. właśnie, zrób Rosomaka, ale nie żadnego WEM tylko z hitfistem 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 6 Listopada 2008 Share Napisano 6 Listopada 2008 bardzo fajnie z tymi zadrapaniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 6 Listopada 2008 Share Napisano 6 Listopada 2008 piękna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 6 Listopada 2008 Share Napisano 6 Listopada 2008 Cyknij lepszą fotkę na światła. Model fajnie wygląda teraz. Walniesz jakieś błotko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 7 Listopada 2008 Share Napisano 7 Listopada 2008 Możesz powiedzieć jaki numerek farbki od tych obić ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 7 Listopada 2008 Share Napisano 7 Listopada 2008 Fajny. Bardzo ładny wash. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 7 Listopada 2008 Share Napisano 7 Listopada 2008 Możesz powiedzieć jaki numerek farbki od tych obić ?? Dołączam się do pytania... Model jest świetny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 7 Listopada 2008 Autor Share Napisano 7 Listopada 2008 Możesz powiedzieć jaki numerek farbki od tych obić ?? Dołączam się do pytania... Model jest świetny!!! Mieszanka 50%: czarny Vallejo + 053 Vallejo Air-darkseagreen (darkseagreen jest prawie identyczny jak panzergrau, malowałem nim FLAKa 88, nie wiem skąd się wziął zielony w nazwie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 7 Listopada 2008 Autor Share Napisano 7 Listopada 2008 Teraz przyszła pora na pigmenty: Wygląda coraz lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 7 Listopada 2008 Share Napisano 7 Listopada 2008 Wygląda coraz lepiej... Prawda, prawda i brnij dalej Pigmenty dalej zabezpieczałeś terpentyną ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 7 Listopada 2008 Share Napisano 7 Listopada 2008 Jakie pigmenty mieszałeś (napisz dokładnie)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 7 Listopada 2008 Autor Share Napisano 7 Listopada 2008 MIG Dark Mud + Piaskowy Patinator. Mieszane na na modelu i utrwalanie terpentyną ze ścieraniem z wystających elementów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiec4-13 Napisano 7 Listopada 2008 Share Napisano 7 Listopada 2008 Modelik wyczesany, mam nadzieje że mój też będzie taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 7 Listopada 2008 Share Napisano 7 Listopada 2008 A w jakich proporcjach mieszałeś pigment z terpentyną ?? Sorry, że tak pytam ale muszę tego spróbować przy następnym modelu, a Twoje dzieło posłuży za wzór. Mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi