Stojkovic Napisano 16 Kwietnia Share Napisano 16 Kwietnia Popełniony kilka dni temu i zarazem drugi jet w życiu to Ikona zimnej Wojny czyli F-86D Sabre Dog. Co mnie skłoniło do zmiany tematyki i skali? Przede wszystkim chęć nauki czegoś nowego, ale też stworzenie na moim kanale nowej serii Modelarskie Asy Przestworzy, na którą zapraszam - krótkie omówienie samej konstrukcji i kompletny zapis budowy modelu krok po kroku. Materiał video: 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 16 Kwietnia Share Napisano 16 Kwietnia Wygląda dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 16 Kwietnia Share Napisano 16 Kwietnia Świetny . Model praktycznie sam się składa, robiłem go kiedyś w greckich barwach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 16 Kwietnia Share Napisano 16 Kwietnia oryginalne kalki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 16 Kwietnia Share Napisano 16 Kwietnia Podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 16 Kwietnia Share Napisano 16 Kwietnia Ładny. Podoba się. Ciekawy ten dzióbek z przodu. Wygląda jak kołpak śmigła bez łopat. Oryginalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hellvis Napisano 16 Kwietnia Share Napisano 16 Kwietnia Fajny model fajnego samolotu. Z plusem za paszczękę i minusem za ziarnisty metalizer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 17 Kwietnia Share Napisano 17 Kwietnia W dniu 16.04.2024 o 07:06, Stojkovic napisał: Popełniony kilka dni temu i zarazem drugi jet w życiu to Ikona zimnej Wojny czyli F-86D Sabre Dog. Co mnie skłoniło do zmiany tematyki i skali? Przede wszystkim chęć nauki czegoś nowego, ale też stworzenie na moim kanale nowej serii Modelarskie Asy Przestworzy, na którą zapraszam - krótkie omówienie samej konstrukcji i kompletny zapis budowy modelu krok po kroku. Materiał video: Z przyjemnością obejrzałem odcinek poświęcony F-86D Sabre. Chętnie zobaczę kolejne na temat np F-104 Starfighter. Liczę, że i taki odcinek zrobisz i pokażesz budowę np Starfightera z Hasegawy albo Academy :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobreMzimu Napisano 17 Kwietnia Share Napisano 17 Kwietnia Co to za metalizer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 27 Kwietnia Autor Share Napisano 27 Kwietnia Hej, Dzięki za opinie. Użyłem Extreme Metal od AK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi