bulik58 Napisano 30 Sierpnia Share Napisano 30 Sierpnia 8 godzin temu, Wymysl napisał: Pamiętam kiedyś na pokazach w Radomiu stały Wilga, Bryza i Jastrząb i każdy z nich na tablicy z opisem miał napisane "samolot wielozadaniowy". Wydawało mi się, że nasze F-35 miały mieć spadochron hamujący, a na zdjęciach jego zasobnika jakoś nie widać. Mi bardziej chodziło o tą fotkę i opis zamieszczony pod nią , Bo to ani polski samolot a tym bardziej F-35 F-35 to pierwszy w polskim lotnictwie samolot wielozadaniowy (Getty Images, 2023 Anadolu Agency) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 30 Sierpnia Share Napisano 30 Sierpnia 13 godzin temu, bulik58 napisał: F-35 to pierwszy w polskim lotnictwie samolot wielozadaniowy Aż zrobiłem zrzut, żeby tu wkleić, żeby za chwilę nie zniknęło. Zidiocenie najwyższych lotów. Ale z punktu widzenia takiego pismaka wszystko się zgadza: - na zdjęciu jest samolot, a nie okręt czy czołg - oznaczenia mają barwy białą i czerwoną, czyli... to musi być ten! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 30 Sierpnia Share Napisano 30 Sierpnia 14 godzin temu, Grzes napisał: Ale czy nasza husaria potrzebuje reklamy? Poza tym, grafika dość niefortunna, bo na niej kopia kończy się na skrzydłach i wygląda jakby husarz szarżował ze szczotką do zamiatania. Zgadzam się co do grafiki (innych w tym temacie nie widziałem) ale wizualna reklama naszej husarii nigdy nie zaszkodzi (myślę o odbiorcy zagranicznym). Sama nazwa także nie klei mi się z f-35. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 30 Sierpnia Share Napisano 30 Sierpnia 19 minut temu, Grzes napisał: Aż zrobiłem zrzut, żeby tu wkleić, żeby za chwilę nie zniknęło. Zidiocenie najwyższych lotów. Ale z punktu widzenia takiego pismaka wszystko się zgadza: - na zdjęciu jest samolot, a nie okręt czy czołg - oznaczenia mają barwy białą i czerwoną, czyli... to musi być ten! dodam jeszcze, że historia polskiego lotnictwa jest powiązana z krajem ze zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
united4ever Napisano 4 Września Share Napisano 4 Września Też miałem wątpliwości co do nazwy, ale po zobaczeniu tej grafiki już mi trochę przeszło. Myślę, że trzeba dać jej czas. Co do zdjęcia z money.pl (to chyba do Onetu należy?) to pokazuje ono po prostu poziom polskiego dziennikarstwa. Poziom który pięknie pokazał w swoim pranku Stanowski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi