temir 2 Napisano 10 Października 2008 Share Napisano 10 Października 2008 (edytowane) Witam! Wreszcie finał i rezultat zmagań Tu można znaleść opis przebiegu prac: viewtopic.php?t=8886 Wszelkie komentaże mile widziane! Pozdrawiam! P.S.: Jak ostatni debil skasowałem sobie albumy z photobucketa w związku z czym zmuszony byłem wlepiać fotki od nowa Pzdr.! Edytowane 23 Października 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 10 Października 2008 Share Napisano 10 Października 2008 1:72...a wygląda znacznie poważniej. BARDZO ładny, aż się prosi o dioramkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 10 Października 2008 Share Napisano 10 Października 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 10 Października 2008 Share Napisano 10 Października 2008 Jak na skalę 1:72 wygląda BOJOWO. Ale sama firma dała ciała. Wersja z armatą D-5T była produkowana przez zakład 112 w Gorkim i widoczny tył kadłuba a konkretnie zawiasy tylnej płyty są nie takie. Przeróbka samego modelu pod tym względem jest naprawdę kłopotliwa, trzeba by dać nową dłuższą płytę. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 10 Października 2008 Share Napisano 10 Października 2008 Świetny. Wstaw go na dioramę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudziutki Napisano 10 Października 2008 Share Napisano 10 Października 2008 Wielki szczun za zimowe malowanie bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 10 Października 2008 Share Napisano 10 Października 2008 Ekstra! Świetna precyzja w blaszkach dała efekt!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 10 Października 2008 Share Napisano 10 Października 2008 bardzo fajny maluch świetne malowanie i błoto, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 10 Października 2008 Share Napisano 10 Października 2008 To jest to! Gratulacje! PS: wnerwia mnie pisanie "ze jak na 1/72 to super" itp. Prwada jest taka, że wiele prezentowanych tu modeli w 1/35 nie dorasta Twojemu teciakowi. Przy obecnych technologiach skala, czy to jest 72, 48 czy 35 NIE MA ZNACZENIA. Liczą się umiejętności modelarza (a tu się wykazałeś!) no i w efekcie model: czy jest dobry czy nie. W końcu robimy to la przyjemności no nie? Pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 10 Października 2008 Share Napisano 10 Października 2008 piękny! malowanie zimowe jest świetne podziwiam ludzi zajmujących sie pancerką brawa dla tego pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazio Napisano 10 Października 2008 Share Napisano 10 Października 2008 Za każdym razem, jak oglądam Twoje prace, to zastanawia mnie jedno - jak Ty to robisz, że 72 wygląda jak 35 ? Cudne zimowe malowanie... Tylko mam takie wrażenie, że zdjęcia to miniatury fotek modelu w 35-tce. Dobrze, że teciak jest obdrapany delikatnie, bez przesadyzmu. Po prostu brak słów. Mógłbyś chociaż raz zrobić gorszy model, żeby nie było samych achów i ochów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 11 Października 2008 Share Napisano 11 Października 2008 Się podoba, i to bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 11 Października 2008 Share Napisano 11 Października 2008 Podobuje mi się. Fajne kamo i fajnie, subtelnie obdrapany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 11 Października 2008 Share Napisano 11 Października 2008 mam wrażenie że to 35 podpisane 72 bardzo zacny teciak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balu Napisano 11 Października 2008 Share Napisano 11 Października 2008 Ja powiem tylko, że to robi się nudne, ile można robić tak świetne modele? Nie nudzi Ci się już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 12 Października 2008 Share Napisano 12 Października 2008 Wielki szczun za zimowe malowanie bardzo mi się podoba. A co to jest "Wielki szczun"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 12 Października 2008 Autor Share Napisano 12 Października 2008 Witam! Bardzo się cieszę że moj model spodobał się kolegom forumowiczom . Słowa uznania traktuję jako zachętę do dalszej pracy . Odpowiem zbiorczo na niektóre wpisy z tego wątku: Wstaw go na dioramę. Bardzo chętnie ale niestety zero czasu Mam niewiele czasu na budowę modeli a gdybym tak jeszcze chciał choćby winetkę... Ech! Tylko pomarzyć... wnerwia mnie pisanie "ze jak na 1/72 to super" itp...Przy obecnych technologiach skala, czy to jest 72, 48 czy 35 NIE MA ZNACZENIA. Liczą się umiejętności modelarza... Oczywiście Święte słowa Nie nudzi Ci się już Eeee tam! Dopiero się rozkręcam Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Husarz Napisano 13 Października 2008 Share Napisano 13 Października 2008 CUDO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi