Lipa Napisano 22 Października Share Napisano 22 Października 15 godzin temu, chudyhunter napisał: Zamówiłem pokład z mojehobby 3 tygodnie temu i co? Wysyłka 10 grudnia i to pewnie jak dobrze pójdzie, tak więc postanowiłem sam sobie zrobić pokład No, no. Zjawił się Czarny Koń. Jeszcze tylko CZech członków drużyny pierścienia brakuje 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 22 Października Share Napisano 22 Października 5 godzin temu, Lipa napisał: No, no. Zjawił się Czarny Koń. Jeszcze tylko CZech członków drużyny pierścienia brakuje Chciałbym poinformować, że prace nad projektem będą częściowo utajnione, aż do zaprezentowania galerii 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 22 Października Share Napisano 22 Października 29 minut temu, chudyhunter napisał: Chciałbym poinformować, że prace nad projektem będą częściowo utajnione, aż do zaprezentowania galerii No to się doskonale składa bo już mam kilka dobrych porad w zanadrzu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 22 Października Share Napisano 22 Października (edytowane) 10 minut temu, Lipa napisał: No to się doskonale składa bo już mam kilka dobrych porad w zanadrzu Hahaha ok Dodam tylko, że przed naszym szanownym klubowy. Gronem też będzie to udajnione Jedyne osoby wtajemniczone to moja żona i wiewiórka, która przygląda się pracy Edytowane 22 Października przez chudyhunter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 22 Października Share Napisano 22 Października Planów i podstawki ni mam, więc na makulaturze zrobiłem foty. Mam za to kadłubek, więc go Wam pokażę. Dokumentacyjnie tak tylko, żeby nie było, że coś w ukryciu robię 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 22 Października Share Napisano 22 Października 8 minut temu, Woit napisał: Dokumentacyjnie tak tylko, żeby nie było, że coś w ukryciu robię Relację będę prowadził, ale cześć prac związanych z podstawką będzie utajniona 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 22 Października Share Napisano 22 Października Dodam tylko, że na całe szczęście jest wśród nas taki osobnik, jakaś Gała czy coś który hamuje mnie w moich znakomitych pomyslach z dioramami, bo nie wiem co by sie dzialo! Na cale szczescie nie slucham go i robie tak jak ja chcę Więc zdradzę tylko tyle: krowy, psy, łąki, drzewa, budynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 22 Października Share Napisano 22 Października 3 minuty temu, chudyhunter napisał: Dodam tylko, że na całe szczęście jest wśród nas taki osobnik, jakaś Gała czy coś który hamuje mnie w moich znakomitych pomyslach z dioramami, bo nie wiem co by sie dzialo! Na cale szczescie nie slucham go i robie tak jak ja chcę Więc zdradzę tylko tyle: krowy, psy, łąki, drzewa, budynki Te łajby były jakoś transportowane nad Morze Czarne przez kontynent. Tu jest pole do popisu z podstawką Wychodzi na to, że łódka choć mała to projekt się ciekawy już teraz robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 22 Października Share Napisano 22 Października Koncepcję już mam od dawna, ale jak to ze mną bywa, powoli zaczyna się rozrastać, jak jakiś grzyb albo inna pieśń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 22 Października Share Napisano 22 Października 2 godziny temu, chudyhunter napisał: Relację będę prowadził, ale cześć prac związanych z podstawką będzie utajniona po prostu Mariusz schodzi do podziemia i podstawka to będzie bunkier @Szydercza Gała - pośpieszyłeś się z podstawką a znalazłem fajny materiał żebyś mógł się wykazać ( no i wykorzystać dużo pacynek z ION co je tak lubisz ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 22 Października Share Napisano 22 Października 13 minut temu, M.A.V. napisał: po prostu Mariusz schodzi do podziemia i podstawka to będzie bunkier Rozgryzłeś mnie! W dodatku zamknięty! I będziecie musieli mi uwierzyć na słowo, że schnellbooty tam są! 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 22 Października Autor Share Napisano 22 Października Eee nic mi nie trza, jest piękne zdjęcie lotnicze prującego sznelbota, którego szturmowiki okładają rakietami, niezbyt skutecznie Ładnie za to widać jak się te fale układają, bo te wszystkie filmiki i inne zdjecia ktore widzialem sa z poziomu wody, ewentualne z innego statka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 22 Października Share Napisano 22 Października Jawohl ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 22 Października Share Napisano 22 Października A tak na poważnie, to iedyną osobą, która zna w pełni plan i przygląda się jego realizacji jest Stich. Przynajmniej mam pewność, że zachowa wszystko dla siebie i nikomu nie wygada Jedynie jego spojrzenie może coś zdradzać, a dokładnie "Matko Bosko, Mariusz! To miałbym szybki projekcik, a ty znowu odwalasz" 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 22 Października Share Napisano 22 Października (edytowane) bomba stwór tylko żeby ci torped nie zeżarł EDIT ------------------------- jeszcze mała ciekawostka "współczesna" ----> w XXI wieku przypadkiem zlokalizowano wrak S-31 który zatonął 10 maja 1942 koło Malty dla ciekawskich penetratorów szczegółowa lokalizacja : 35*34'N , 14*31'E jest jeszcze filmik : https://underwatermalta.org/wp-content/uploads/2020/04/schnellboot-video.mp4 Edytowane 22 Października przez M.A.V. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 22 Października Share Napisano 22 Października 2 minuty temu, M.A.V. napisał: bomba stwór tylko żeby ci torped nie zeżarł Spokojnje, najpierw dostał robale w kształcie torpedTeraz tylko muszę mu wytłumaczyć, że modele się ogląda i nie dotyka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 23 Października Share Napisano 23 Października 2 godziny temu, M.A.V. napisał: dla ciekawskich penetratorów szczegółowa lokalizacja : 35*34'N , 14*31'E Nawet nie zdajesz sobie sprawy, że właśnie podsunąłeś mi znakomity pomysł na dioramę! Byla juz diorama z ubotem, a właściwie tylko wysuniętym peryskopem, więc czemu nie diorama przedstawiająca miejsce zatonięcia?! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 23 Października Share Napisano 23 Października Własnie dotarł zestaw do uboota, wiec mam już lufy 20stki i kilka innych NIEZBĘDNYCH dodatków (latarnie, psy, dużo krów ) do zrobienia schnellboota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 23 Października Share Napisano 23 Października 29 minut temu, chudyhunter napisał: Własnie dotarł zestaw do uboota, wiec mam już lufy 20stki i kilka innych NIEZBĘDNYCH dodatków (latarnie, psy, dużo krów ) do zrobienia schnellboota To to są te słynne "mleczne krowy" z Atlantyku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 23 Października Share Napisano 23 Października Godzinę temu, Woit napisał: To to są te słynne "mleczne krowy" z Atlantyku Nie, to są te słynne krowy z Francji 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donalyah00 Napisano 23 Października Share Napisano 23 Października Goood moaning! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 23 Października Autor Share Napisano 23 Października Mario ale te krowy to bardziej wyglądają jak wojownicze RZółFie nindża 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 23 Października Share Napisano 23 Października 5 godzin temu, chudyhunter napisał: gdzie dają takie bajeranckie latarnie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 23 Października Share Napisano 23 Października 36 minut temu, M.A.V. napisał: gdzie dają takie bajeranckie latarnie ?? A tutaj dają https://syndikateco.wixsite.com/my-site-1?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR3XjSBo3nZgTqRTLcJB7pdvViWI8YXwe6zzhhWBX59ohVpx978SHzSSjl4_aem_C8yc1kEgn12LSttRr_Mdsw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 23 Października Share Napisano 23 Października 9 minut temu, chudyhunter napisał: A tutaj dają łeeeee.... ino 700 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi