chudyhunter Napisano 23 Października Share Napisano 23 Października 6 minut temu, M.A.V. napisał: łeeeee.... ino 700 Pszeca ino kruca fuks me swiatłodomy so ino 350 Cza ino chopie zagodoć i syćko można 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donalyah00 Napisano 23 Października Share Napisano 23 Października 44 minuty temu, chudyhunter napisał: A tutaj dają Dzięki - ładunek do LCM-a idealny! Pozdrawiam, Marek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 24 Października Share Napisano 24 Października (edytowane) Schnellboot! Może na razie nie wygląda, jak łódka, ale przecież liczy się efekt końcowy Tak informacyjnie, gdyby ktoś miał glupie pytania i pytał co to? Edytowane 24 Października przez chudyhunter 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 24 Października Share Napisano 24 Października 1 godzinę temu, chudyhunter napisał: Schnellboot! Może na razie nie wygląda, jak łódka, ale przecież liczy się efekt końcowy Tak informacyjnie, gdyby ktoś miał glupie pytania i pytał co to? A ja sobie wyobrażałem, że ta skorupka będzie schowana w jakiejś jamie/jaskini w tej skale. Ale tak też się ciekawie zapowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 24 Października Autor Share Napisano 24 Października U mnie nudy, czekam na lufy, maluje torpedy.... trzeba się też brać za kolor wody. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 24 Października Share Napisano 24 Października 10 minut temu, Woit napisał: Ale tak też się ciekawie zapowiada. Wiesz dlaczego zapowiada się ciekawie? "Jest rok 1945. Naziści uciekli na księżyc. W 1952 odkryli planetę podobną do ziemi i puścili tam schnellboota na zwiad" 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 24 Października Autor Share Napisano 24 Października (edytowane) No to jak Solaris, to weź ta wodę w jakimś fajnym kolorze zrob i do tego daj ze dwa haunebeu osłaniające go z powietrza. Edytowane 25 Października przez Szydercza Gała 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 25 Października Share Napisano 25 Października 15 godzin temu, chudyhunter napisał: tak informacyjnie, gdyby ktoś miał glupie pytania i pytał co to? port w dover też będzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 25 Października Share Napisano 25 Października (edytowane) Godzinę temu, M.A.V. napisał: port w dover też będzie ? Przykro mi Zbychu, ale tym razem, to Michał zmierza w dobrą stronę Edytowane 25 Października przez chudyhunter 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 25 Października Share Napisano 25 Października Duże te ufoludki. Jasiu chomika taśmą owijał... Biedne te niemce... a zresztą dobrze im tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 25 Października Autor Share Napisano 25 Października Się robi się. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 25 Października Share Napisano 25 Października 2 godziny temu, Szydercza Gała napisał: Się robi się. Brrr... aż mnie zmroziło, tak lodowato to wygląda. Gute Arbeit 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 26 Października Autor Share Napisano 26 Października Bez przesady kwiecien w Kanale nie jest już taki zły, a to prawie maj był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 26 Października Share Napisano 26 Października 17 godzin temu, Szydercza Gała napisał: Się robi się. .. jak to zobaczyłem to od razu pomyślałem o Hermanie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 26 Października Autor Share Napisano 26 Października Jakoś w zeszłym tygodniu z Młodym ogladalem, niech chłopak zna klasykę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 28 Października Autor Share Napisano 28 Października No i sznelbocik gotowy do malowanek, dalsze etapy wody juz po zainstalowaniu kadłuba. A jak w innych miastach? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 28 Października Share Napisano 28 Października 47 minut temu, Szydercza Gała napisał: A jak w innych miastach? A spoko. Dzisiaj w Gdańsku był bardzo ładny dzień, słonecznie, całkiem ciepło, tylko korki masakryczne. Byłem na zakupach, zrobiłem obiad, poszedłem do fryzjera i jakoś dzień zleciał Się robi się Tak, ta kratka to utajniona część 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 28 Października Autor Share Napisano 28 Października Masz tam miejsce na całą flotyllę sznelbotUF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 28 Października Share Napisano 28 Października Godzinę temu, Szydercza Gała napisał: Zacna Dwururka Milordzie ! Godzinę temu, Szydercza Gała napisał: A jak w innych miastach? w Kraku ciepło, słonecznie i wisła podejrzenie czysta 24 minuty temu, chudyhunter napisał: ....ta kratka to utajniona część zniknęła latarnia... czyżby planowany był jednak pensjonat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 28 Października Share Napisano 28 Października 1 godzinę temu, Szydercza Gała napisał: No i sznelbocik gotowy do malowanek, dalsze etapy wody juz po zainstalowaniu kadłuba. (...) A jak w innych miastach? 1 listopada to data rozpoczęcia czy zakończenia projektu? Działka wymiatają, dziobowe mi się z jakimś predatorem kojarzy Cygara pierwsza klasa, woda - mucha nie siada. Co do malowanka...Przez galerię zdjęć z tegorocznego SCM (link) trafiłem na opis autochtonów jak schnellbooty miałyby być malowane: link do malunków Zamierzacie podążać tą drogą? Jeśli nie to jaką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 28 Października Share Napisano 28 Października 44 minuty temu, Szydercza Gała napisał: Masz tam miejsce na całą flotyllę sznelbotUF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 28 Października Autor Share Napisano 28 Października 54 minuty temu, Woit napisał: ... Zamierzacie podążać tą drogą? Jeśli nie to jaką? Ale że o co pytasz w sensie? Ja osobiście włoską drogą podążam sznelbotwajs czerwone dno i czarna linia wodna, nic specjalnego. Sam sznelbotwajs taki do końca wajs też nie był, to raczej taki ciepły baaardzojasnoszary kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 28 Października Share Napisano 28 Października 5 minut temu, Szydercza Gała napisał: Ale że o co pytasz w sensie? Ja osobiście włoską drogą podążam sznelbotwajs czerwone dno i czarna linia wodna, nic specjalnego. Sam sznelbotwajs taki do końca wajs też nie był, to raczej taki ciepły baaardzojasnoszary kolor. O, to, o to właśnie mi chodzi. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 29 Października Share Napisano 29 Października Panowie, znacie mnie, czasem lekko szalony, lekko zwariowany, nieprzewidywalny. Nastąpiła zmiana koncepcji. Nie będzie schnellboota, ale za to będzie schnelspinne A tak na serio, to żona poprosiła o zrobienie pajOnków na halloween i oczekiwała pajOnków na odwal z tektury... Trzeba uważać o co się prosi modelarza PajOnk przetestowany na żoniene. PajOnk vs żona 1:0 Zostawiasz pająka na przedpokoju. Żona wraca po pracy do domu. Zapala swiatlo na przedpokoju i nagle słyszysz krzyk, a ty sobie leżysz na łóżku i myślisz sobie "dobry pajOnk, przyjął się" 3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 29 Października Autor Share Napisano 29 Października (edytowane) To nie jest forum o pajONkaH. A poza tym czarny ZŁY. Edytowane 29 Października przez Szydercza Gała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi