Woit Napisano 30 Października Share Napisano 30 Października Fajne te pająki. Może choć jednego zrób krzyżaka P.S. czarny nie jest zły, czarny wyszczupla 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 30 Października Share Napisano 30 Października 12 godzin temu, Szydercza Gała napisał: A poza tym czarny ZŁY. Czarny ZŁY Czarny DOBRY To tak w kwestii wyjaśnienia o co chodziło Michałowi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 30 Października Share Napisano 30 Października 22 godziny temu, chudyhunter napisał: "dobry pajOnk, przyjął się" zajebiaszcze te stFory chociaż za mało włoHatę z czego ta masa? to jakiś styrodur ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 30 Października Share Napisano 30 Października 2 godziny temu, M.A.V. napisał: to jakiś styrodur ? Tak, dokładnie 10cm. Znakomicie nadaje się do budowania dioram. po opaleniu palnikiem fajnie się kurczy nadając ciekawą fakturę i twardnieje dzięki czemu można stosować na nim farbę w sprayu, która już go nie topi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 3 Listopada Super Moderator Share Napisano 3 Listopada Witam. Pierwsze koty za płoty. Szybka motorówka tylko sklejona i podstawka do niej. Na razie szukam inspiracji poprzez przeglądanie fotografii i jeszcze nie wiem co i jak. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 3 Listopada Share Napisano 3 Listopada Postęp nikły ale cieszę się, że coś tam od siebie udało mi się dodać. Pomalowane Na pokładzie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 5 Listopada Share Napisano 5 Listopada 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 5 Listopada Share Napisano 5 Listopada 2 godziny temu, chudyhunter napisał: Litery poczęły mu skakać do oczu; w piersi coś urwało się i szło na kształt fali od serca wyżej i wyżej, tłumiąc głos, ściskając za gardło… Chwila jeszcze, opanował się i ... modelował dalej Cytat za Heniem S. Podstawka bajera 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 6 Listopada Autor Share Napisano 6 Listopada Wróciłem z wywczasu, myślę sobie: to już pewnie galerie gotowych poogladam, a tu panie posucha Tym bardziej ze projekt nawet oficjalnie sie juz zaczal... FstyT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 6 Listopada Share Napisano 6 Listopada Mister Gała, projekt ruszymy 1 listopada, ludzie dopiero otwierają pudełka, gdzie tu koniec widać? Przynajmniej u mnie już "jakieś światełko w tunelu widać" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 7 Listopada Super Moderator Share Napisano 7 Listopada 20 godzin temu, chudyhunter napisał: Przynajmniej u mnie już "jakieś światełko w tunelu widać" Kurka, u ciebie widać światełko w tunelu, a ja to już byłem w ogródku, już witałem się z gąską. Ale brak czasu robi swoje. Zamówiłem lufy i w Dzień Niepodległości coś postaram się porobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 8 Listopada Autor Share Napisano 8 Listopada Sie maluje sie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Almirante Napisano 10 Listopada Share Napisano 10 Listopada O cholera, trochę mnie nie było, a Wy tak śmigacie. Co by nie powiedzieć, jak sznelboty Zmotywowaliście mnie podstawkami, wybrałem i ja - będzie DanCING. Konkretnie Targ Rybny (niestety nie pamiętam źródła): Oczywiście zamiast Karola będzie Julia. I tak, będzie zima, i śnieg, i kra... A co! Co prawda zdjęcie jest na oko z lat 60-tych, gdy Julia była już w odstawce (Karola przebudowano na motorowiec z końcem lat 50tych, gdy wycofywano Julię, wcześniej miał taki pieroński komin). Ale dopóki nie robię kamienic w tle (nie, NIE robię), to nabrzeże w takim klimacie będzie chyba spoko, żeby oddać Targ rybny lat 50-tych (jakby coś, Gdańszczanie, poprawcie mnie:)). Ciekawe, mimo, że Karol został zbudowany przed wielką wojną, to przeżył Julię o prawie 20 lat Zacząłem więc strugać nabrzeże, i zapokładowałem Julkę: Wpadła mi jedna deska... No szczYŃście Julka ma tam nadburcie i schodki, to się zasłoni. A jak nie, to ludzika jeszcze wrzucę Z wodą poszedłem na łatwiznę - papier akwarelowy, gramatura 250. Po pociągnięciu błyszczącym, ew. cienko wikolem, będzie git. Blitz z niko tylko tak na razie dla ożywienia pustki. Pomyślę czy wrzucić tam jakąś stonkę z wycieczką, ew. przerobię coś z LArsenalu na Warszawę czy jakąś inkszą bagażówkę, co to poranne zaopatrzenie na Julkę przywiozła... Pozdrowienia 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 10 Listopada Autor Share Napisano 10 Listopada Pokolorowan: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 10 Listopada Share Napisano 10 Listopada 3 godziny temu, Almirante napisał: Oczywiście zamiast Karola będzie Julia. I tak, będzie zima, i śnieg, i kra... A co! Popieram w 100%! To jest to co mi się marzy, by kiedyś zrobić w takim klimacie, więc nie spier... tego Dzialaj, a ja bacznie obserwuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 10 Listopada Autor Share Napisano 10 Listopada (edytowane) TAK. Lod tez mam w dalekosieznych planach Edytowane 10 Listopada przez Szydercza Gała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 12 Listopada Autor Share Napisano 12 Listopada Kilka pralkowych fotogramUF szyPkiejUTki, na etapie #smutnanaviga 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 13 Listopada Share Napisano 13 Listopada 17 godzin temu, Szydercza Gała napisał: smutnanaviga Gdyby tak wyglądały wszystkie smutne navigi świat byłby lepszy, a ludzie weselsi 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 13 Listopada Share Napisano 13 Listopada (edytowane) taka ciekawostka jeszcze w temacie ..... niemcy też takie schnellbootowe wynalazki budowali : tu do poczytania więcej : https://oldmachinepress.com/2017/12/05/versuchs-schnellboot-5-vs-5-semi-submersible-attack-boat/ Edytowane 13 Listopada przez M.A.V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 13 Listopada Share Napisano 13 Listopada W dniu 12.11.2024 o 19:27, Szydercza Gała napisał: Kilka pralkowych fotogramUF szyPkiejUTki, na etapie #smutnanaviga Już mi się podoba Tę boazerię to kładłeś prosto z koperty czy coś pocieniałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 13 Listopada Autor Share Napisano 13 Listopada Klej był bardziej uparty niz woodhunterowy, nie chciał się oddzielić po namoczeniu sido, trza było zmyc acetonem, ale dało się. Słowem odpowiadając na Twoje pytanie: TAK odchudzałem Cośtam jeszcze się poczaruje jak będę całą resztę szmacił. Teraz sobie schnie, następna sesja w piątek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano Niedziela o 21:37 Autor Share Napisano Niedziela o 21:37 Jak tam ślimaki ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano Poniedziałek o 15:22 Share Napisano Poniedziałek o 15:22 17 godzin temu, Szydercza Gała napisał: Jak tam ślimaki ? Kompresor kaput, więc będę sobie kleić trawkę na podstawce motylka. Nic nadzwyczajnego ten Twój sznelbot, taki jak pozostałe modele, zajebisty 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano Poniedziałek o 16:38 Autor Share Napisano Poniedziałek o 16:38 Lepiej tą swoją Motylice Wątrobową posadz na latarnia nad klifem. Niech obserwuje sznelbota prujacego Solaris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano Poniedziałek o 18:01 Share Napisano Poniedziałek o 18:01 2 godziny temu, chudyhunter napisał: Kompresor kaput, więc będę sobie kleić trawkę na podstawce motylka. Nic nadzwyczajnego ten Twój sznelbot, taki jak pozostałe modele, zajebisty Nic dodać, nic ująć. Może tylko tyle, że to jest koszmar navigowca i, że w LOK-u chyba tego nie lubią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi