sianko Napisano 22 Września Share Napisano 22 Września Witam Przedstawiam model klasycznego niemieckiego myśliwca z okresu WWI-Albatros D.I. Zestaw niestety już leciwy, mnóstwo nadlewek itp. widać w moim przypadku, że forma już mocno zużyta. W skrócie mówiąc sporo rzeźbienia. Maszyna przedstawia Albatrosa z Jasta 2, 390/16 O. Höhne. Co do malowania, to nie jestem pewien czy tak powinien ten samolot wyglądać, aczkolwiek po wielu analizach internetowych fotek i grafik, zdecydowałem się przedstawić to tak jak zaproponował Roden. 34 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 22 Września Share Napisano 22 Września Szmatopłaty kompletnie nie moja bajka, ale ten tutaj jest niesamowity. Zdjęcia spodu wymiata . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 22 Września Share Napisano 22 Września Fajny mikrus podoba się . Daj jeszcze fotkę z monetą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 22 Września Share Napisano 22 Września Bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 22 Września Share Napisano 22 Września Bardzo dobra praca, szczególnie na takim materiale. Jak zwykle u Ciebie, fajnie wymęczony (wyeksploatowany). Możesz wrzucić zdjęcia i grafiki, o których wspominałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobreMzimu Napisano 22 Września Share Napisano 22 Września 2 godziny temu, barszczo napisał: Szmatopłaty kompletnie nie moja bajka, ale ten tutaj jest niesamowity. Zdjęcia spodu wymiata . Spróbuj, a może polubisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 22 Września Autor Share Napisano 22 Września Dziękuję Kolegom 3 godziny temu, Adamo722 napisał: Fajny mikrus podoba się . Daj jeszcze fotkę z monetą Ok 2 godziny temu, zaruk napisał: Bardzo dobra praca, szczególnie na takim materiale. Jak zwykle u Ciebie, fajnie wymęczony (wyeksploatowany). Możesz wrzucić zdjęcia i grafiki, o których wspominałeś? Zaruk dzięki, co do kwitów to tak na szybko. Instrukcji Rodena już nie mam, jeszcze wydruku fotki poszukam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 22 Września Share Napisano 22 Września Świetny model. Podoba się. Te starocia miały swój urok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobreMzimu Napisano 23 Września Share Napisano 23 Września Czy mógłbyś powiedzieć cos o kalkach. Jak sie z nimi pracowało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 23 Września Autor Share Napisano 23 Września Godzinę temu, DobreMzimu napisał: Czy mógłbyś powiedzieć cos o kalkach. Jak sie z nimi pracowało? Kalki rozpadały się, dlatego krzyże namalowałem od masek, a godło to co udało się przykleić plus retusz pisakiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 23 Września Share Napisano 23 Września Świetny model . Gratulacje! Szczególnie podoba mi się malowanie drewna oraz naciągi. Czy do mocowania lineg użyłeś jakiegoś gotowego produktu czy sam robiłeś śruby naciągowe? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KP.Taurus Napisano 23 Września Share Napisano 23 Września Piękny ci on jest i basta. Aż trudno uwierzyć że to Roden i 1/72 kiedy patrzy się na te zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 25 Września Share Napisano 25 Września Bardzo sympatyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash Napisano 25 Września Share Napisano 25 Września Twój kolejny piękny samolot z 1WŚ. W dodatku to Albatros, które bardzo lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi