Seweryn Napisano 24 Sierpnia 2006 Share Napisano 24 Sierpnia 2006 Zdecydowanie przewody są za grube, ale pajęczynka fajna Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 24 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2006 Na element pierwszego wuzka połorzyłem pierwszą warstwe lakierku. Coś tam sie przykleiło w 2 miejscach i jak dobrze lakier wyschnie to się delikatnie papierkiem przejedzie. Wszystko widać na fotkach. Instalacja jest odwzorowana tak jak w orginale i też mnie dziwiła haotyczność ułorzenia kabli ale jak się przyjżałem to w wielu miejscach jest ona takowo rozmueszczona. W niewielu przypadkach jest ona spięta i trzymajaca się w sobie. Elementy gdzie widać szpary będą przeszpachlowane i przeszlifowane a oto forki.: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Patison Napisano 24 Sierpnia 2006 Share Napisano 24 Sierpnia 2006 No no, z tym modelem musi być dużo fajnej zabawy. Obserwuję bacznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 24 Sierpnia 2006 Share Napisano 24 Sierpnia 2006 Jakie to..... duże Ale fajnie fajnie, naprawde jestem pod wrażeniam pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 24 Sierpnia 2006 Share Napisano 24 Sierpnia 2006 Bycze to !! O_O Ale fotki nie śa pierwsze jjakości i ciężko mi coś powiedzieć ;). Z grubsza prezentuje się wporządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 24 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2006 Ten element ma 33,5 cm + 3mm trzeba będzie dodać na tylni zderzak, którego w tej chwili nie ma . A tak przedstawia się telefon Nokia 6030 na tle ramy - możliwość zreflektowania jak duże to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 24 Sierpnia 2006 Share Napisano 24 Sierpnia 2006 33,5 cm toć to takie duże jak cały ciągnik ami. No to wyobrażam sobie jaki długi będzie wózek siedmio osiowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 24 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2006 Wuzek Tylni będzie miał długośc około 45-46 cm + dotego trzeba doliczyć uchwyt który bedzie miał jakieś 5-7 cm + dotego turbina która ma w najdłuższym miejscu 39 cm. Malutkie autko będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 24 Sierpnia 2006 Share Napisano 24 Sierpnia 2006 Mały Fiat można powiedzięc pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal.s Napisano 25 Sierpnia 2006 Share Napisano 25 Sierpnia 2006 Witam wszystkich ! Jestem na tym forum "nowy" wiec tradycyjnie Witam Mieszkam w Rzeszowie, sklejam głównie samochody cywilne osobowe - czasami dla odskoku coś innego, fajnie tutaj u was na forum wiec myślę że się zaprzyjaźnimy Sorki za małe OT Miłosz świetny model robisz, strasznie lubię takie dłubaniny, wszystko jak na razie idzie Ci świetnie, mam nadzieje że będziesz relacjonował budowę do samego końca Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 25 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2006 Napewno budowę będę relacjonował Michał do końca Witamy na forum modelwork.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmalTrak Napisano 25 Sierpnia 2006 Share Napisano 25 Sierpnia 2006 Ten model będzie ogromny ! Ale ty Miłosz zawsze postawiałes sobie wysoką poprzeczke Jak narazie to wygląda to cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinw49 Napisano 25 Sierpnia 2006 Share Napisano 25 Sierpnia 2006 Widziałem fotki gotowego zestawu i... byłem zszokowany jej wielkością zazdroszcze ci jej. Ale nie zazdroszcze roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 25 Sierpnia 2006 Share Napisano 25 Sierpnia 2006 Przecież o to chodzi... Za półtorej koła Miłosz kupił sobie nietylko naczepę, ale i zajęcie na miesiąc :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 25 Sierpnia 2006 Share Napisano 25 Sierpnia 2006 "roboty nie zazdroszcze" o co chodzi?? Przecież o tym w modelarstwie chodzi chyba?? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinw49 Napisano 25 Sierpnia 2006 Share Napisano 25 Sierpnia 2006 Chodziło mi o to że np. ja bez takiego doświadczenia jakie ma Miłosz to bym się tego nie podjął, ale życze mu powodzenia i mam nadzieje że ją zrobi tak dobrze jak tylko umie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 25 Sierpnia 2006 Share Napisano 25 Sierpnia 2006 Takie małe pytanie, gdzie Ty to kurcze będziesz trzymał ?! Przeca to wielgachne jest O_O. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal.s Napisano 25 Sierpnia 2006 Share Napisano 25 Sierpnia 2006 Takie małe pytanie, gdzie Ty to kurcze będziesz trzymał ?! Przeca to wielgachne jest O_O. Hehe, na taki model napewno Miłosz zrobi specjalną półkę widoczna z każdego miejsca w pokoju/domu/mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 26 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2006 Tamten element pierwszego wózka sobie jeszcze schnie więc zabrałem się dziś za drugi wózek tym razem przystosowany pod 7 osi skrętnych w stosunku do kątu wychylenia przednich kół w ciągniku. Długośc drugiego wózka wynosi 44,5 cm. Fotki: Poruwnanie wielkości wuzków. Jaki ten telefonik jest malutki Do fliper_nx Umnie półek w pokoju jest pod dostatkiem bo jest ich aż 10 metrów. Na tej pułce będzie stało to cacuszko Żeby to chłopaki miało być zajęcie na miesiąć czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmalTrak Napisano 26 Sierpnia 2006 Share Napisano 26 Sierpnia 2006 O kurcze...to jest jeszcze dłuzsze niz tamte Te wymiary poszczególnych czesci są wieksze niż firanka Italeri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 26 Sierpnia 2006 Share Napisano 26 Sierpnia 2006 Hmm, te długie półeczki czekają na coś dłuższego, kolejny projekt to pewnie pociąg autralijski ?! A le widzę, żenie zły mianiak z Ciebie ;). A co do modeliku, coraz lepiej wygląda lecz fakt faktem bydle jak cho**inka ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 26 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2006 Tylko powiedz w czym maniak ? Nie kolejne projekty to dość odleglejsza przyszłość i mało miejsca będą potrzebowały w stosunku do zestawu Mindmill+Scania 10x4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 26 Sierpnia 2006 Share Napisano 26 Sierpnia 2006 Hehe wiem wiem, a maniak, widzę po fotach że kochasz cieżarówki i ogółem motoryzację . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 26 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2006 Do fliper_nx wiesz motoryzacja to jakos niebardzo. Ale Cieżarówki i Rajdy to ja Kocham.. w ciutke mniejszym stopniu bo na pierwszym miejscu jest Kobieta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 26 Sierpnia 2006 Share Napisano 26 Sierpnia 2006 Dla mnie niemiecka pancerka II wojny to trzecia miłóść w życiu Zresztą.... czy może byc coś lepszego (oprócz kobiety) niż nasze wspaniałe hobby?? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi