Xmen Napisano 14 Października 2024 Share Napisano 14 Października 2024 (edytowane) - Edytowane Czwartek o 14:33 przez Xmen 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 14 Października 2024 Share Napisano 14 Października 2024 No ładnie Jeśli mogę coś zasugerować (poprosić) to drugie malowanie jest chyba bardzo rzadko widywane na forach, a więc bardzo chętnie bym zobaczył tego ptaszka w tym ubarwieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 15 Października 2024 Autor Share Napisano 15 Października 2024 (edytowane) - Edytowane Czwartek o 14:32 przez Xmen 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 24 Października 2024 Autor Share Napisano 24 Października 2024 (edytowane) - Edytowane Czwartek o 14:32 przez Xmen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 24 Października 2024 Share Napisano 24 Października 2024 Przerysuj linie na całym modelu, powodzenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 24 Października 2024 Autor Share Napisano 24 Października 2024 (edytowane) - Edytowane Czwartek o 14:32 przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 24 Października 2024 Share Napisano 24 Października 2024 11 minut temu, Xmen napisał: nikt oprócz mnie ich oglądać nie będzie. no chyba, ze zrobimy wycieczke do Rawicza..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 25 Października 2024 Autor Share Napisano 25 Października 2024 (edytowane) - Edytowane Czwartek o 14:31 przez Xmen 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 25 Października 2024 Share Napisano 25 Października 2024 nie narzekaj, to jest tydzien roboty tylko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 1 Listopada 2024 Autor Share Napisano 1 Listopada 2024 (edytowane) - Edytowane Czwartek o 14:31 przez Xmen 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 5 Listopada 2024 Autor Share Napisano 5 Listopada 2024 (edytowane) - Edytowane Czwartek o 14:31 przez Xmen 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 7 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2024 (edytowane) - Edytowane Czwartek o 14:30 przez Xmen 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 8 Grudnia 2024 Share Napisano 8 Grudnia 2024 Oho, jest przekaz podprogowy - Fokker w kapciach będzie robiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 8 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2024 (edytowane) - Edytowane Czwartek o 14:30 przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 8 Grudnia 2024 Share Napisano 8 Grudnia 2024 Silnik powala, w Matchboxach pół wieku temu były lepsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 16 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2024 (edytowane) - Edytowane Czwartek o 14:30 przez Xmen 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 16 Grudnia 2024 Share Napisano 16 Grudnia 2024 6 godzin temu, Xmen napisał: Kupiłem sobie model Army. Do mnie też dzisiaj dotarł - w fuull wypasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 17 Grudnia 2024 Share Napisano 17 Grudnia 2024 17 godzin temu, Xmen napisał: Kupiłem sobie model Army. Czytający z renderów / nie umiejący ocenić żywicy na fotce/ mówi coś o złych wnękach podwozia. Paweł sprawdź, podobno drogie te modele Army. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 17 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2024 (edytowane) - Edytowane Czwartek o 14:29 przez Xmen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 17 Grudnia 2024 Share Napisano 17 Grudnia 2024 3 godziny temu, Xmen napisał: Kiedy relacja z budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 17 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2024 (edytowane) - Edytowane Czwartek o 14:29 przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 19 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2024 (edytowane) - Edytowane Czwartek o 14:29 przez Xmen 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 19 Grudnia 2024 Share Napisano 19 Grudnia 2024 (edytowane) Jest właściwy, ja robię tak samo. Może chciałbym lepiej, ale czasem umiejętności nie pozwalają, a czasem słaba silna wola. Po dodatki sięgam rzadko. Edytowane 19 Grudnia 2024 przez giberes Telefon wiedział lepiej :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 19 Grudnia 2024 Share Napisano 19 Grudnia 2024 16 minut temu, Xmen napisał: Być może wyciągam błędne wnioski O to, to właśnie - błędne wnioski. 17 minut temu, Xmen napisał: zaczynam odnosić wrażenie że mój sposób robienia modeli jest niewłaściwy dla tego forum. No ty zobacz - zupełnie jak u mnie 19 minut temu, Xmen napisał: Nie zwracam uwagi na takie rzeczy jak błędy wymiarowe czy nieprawidłowe linie podziału Ooo, to zupełnie jak ja Czy w takim razie ja też powinienem "wypisać się" z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtuRze Napisano 19 Grudnia 2024 Share Napisano 19 Grudnia 2024 Kurczaki, ledwo co tutaj wyemigrowałem i już muszę się dokształcać z tajemnych reguł. Jaki jest ten właściwy sposób robienia modeli tutaj? ^^ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi