_OldMan_ Napisano 11 Listopada 2024 Share Napisano 11 Listopada 2024 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 12 Listopada 2024 Autor Share Napisano 12 Listopada 2024 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 12 Listopada 2024 Share Napisano 12 Listopada 2024 (edytowane) To mi teraz koparzysko opadło do poziomu piwnicy. Byłem wtedy zaledwie 30 km stamtąd i nic nie wiedziałem, że takie piękne rzeczy się tam dzieją Edytowane 12 Listopada 2024 przez TAW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 13 Listopada 2024 Autor Share Napisano 13 Listopada 2024 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 13 Listopada 2024 Autor Share Napisano 13 Listopada 2024 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 17 Listopada 2024 Autor Share Napisano 17 Listopada 2024 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 1 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2024 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 19 Marca Autor Share Napisano 19 Marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 7 Kwietnia Autor Share Napisano 7 Kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 21 Kwietnia Autor Share Napisano 21 Kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 26 Kwietnia Autor Share Napisano 26 Kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemek261 Napisano 27 Kwietnia Share Napisano 27 Kwietnia Bardzo przydatny pomysł z tymi relacjami. Dziękuję koledze _OldMan_. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boch Napisano 27 Kwietnia Share Napisano 27 Kwietnia Pozdrowienia z Węgier. Czekamy na wyniki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boch Napisano 28 Kwietnia Share Napisano 28 Kwietnia Festiwal zakończony. Trzy dni na nogach, ogrom ludzi i modeli. W życiu nie widziałem tylu modeli w jednym miejscu, a dwupłatów to już na pewno. Czas wracać do warsztatu. Pzdr. Łukasz 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 28 Kwietnia Share Napisano 28 Kwietnia Gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albatros Napisano 28 Kwietnia Share Napisano 28 Kwietnia W pełni zasłużone, nie mogło być inaczej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KP.Taurus Napisano 28 Kwietnia Share Napisano 28 Kwietnia Piękny model. Gratuluję zdobytego wyróżnienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boch Napisano 28 Kwietnia Share Napisano 28 Kwietnia (edytowane) 7 minut temu, Slawek_26869 napisał: Gratulacje 3 minuty temu, Albatros napisał: W pełni zasłużone, nie mogło być inaczej Bardzo dziękuję :), ja tam byłem totalnie zaskoczony, zwłaszcza gdy patrzyłem na w pełni wyrzeźbionego pioniera z 1910 roku, albo na Su-27, A-10 i F-4 jakie przywieźli goście z Azji. Mówię wam kosmos. Edytowane 28 Kwietnia przez Boch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boch Napisano 28 Kwietnia Share Napisano 28 Kwietnia 1 minutę temu, KP.Taurus napisał: Piękny model. Gratuluję zdobytego wyróżnienia Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 29 Kwietnia Share Napisano 29 Kwietnia Gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 29 Kwietnia Autor Share Napisano 29 Kwietnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 29 Kwietnia Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 1 Maja Autor Share Napisano 1 Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 1 Maja Autor Share Napisano 1 Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 3 Maja Autor Share Napisano 3 Maja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi