_OldMan_ Napisano 11 Listopada Share Napisano 11 Listopada 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 12 Listopada Autor Share Napisano 12 Listopada 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 12 Listopada Share Napisano 12 Listopada (edytowane) To mi teraz koparzysko opadło do poziomu piwnicy. Byłem wtedy zaledwie 30 km stamtąd i nic nie wiedziałem, że takie piękne rzeczy się tam dzieją Edytowane 12 Listopada przez TAW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 13 Listopada Autor Share Napisano 13 Listopada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 13 Listopada Autor Share Napisano 13 Listopada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano Niedziela o 15:35 Autor Share Napisano Niedziela o 15:35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi