stakov Napisano 13 Listopada Share Napisano 13 Listopada Cześć, projekt PW-ŁWD który kilka miesięcy temu został ukończony, pozostało wydrukować i ułożyć w pojemniku jakiś drucik imitujący ładunki. Ze względu na moje inne projekty ten został odstawiony na boczny tor i zapomniany. Wkrótce fotki z efektu końcowego. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 13 Listopada Share Napisano 13 Listopada (edytowane) Ooooo......... Edytowane 13 Listopada przez robertmodelarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekW Napisano 13 Listopada Share Napisano 13 Listopada Zamawiam w 1:72. Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakov Napisano 13 Listopada Autor Share Napisano 13 Listopada 1 minutę temu, PrzemekW napisał: Zamawiam w 1:72. Przemek Ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 13 Listopada Share Napisano 13 Listopada Dołączam się do 72 x dwa komplety jak mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 13 Listopada Share Napisano 13 Listopada (edytowane) Niesamowite! A niedawno kupiłem następnego T-55, żeby zbudować coś jak z tego pierwszego zdjęcia! Może chciałbyś wymienić komplet części do Meridy w 1:72 na dwa pojemniki-wyrzutnie? Jak nie to ja chętnie 2 kupię. A jak to jest z tymi półkami-mocowaniami które z tyłu na czołgu są pod pojemnikami? Masz to opracowane albo chociaż jakieś zdjęcie? Edit - teraz widzę, że już to zrobiłeś pod pojemnikiem, tak? Życzę powodzenia w dalszych pracach i pozdrawiam! Paweł Edytowane 13 Listopada przez pmroczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 14 Listopada Share Napisano 14 Listopada Nie mam pojęcia co to za cudak, ale wygląda ciekawie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 14 Listopada Share Napisano 14 Listopada Godzinę temu, halset napisał: Nie mam pojęcia co to za cudak, ale wygląda ciekawie! http://opisybroni.pl/pw-lwd/ a tu w akcji ( od 1:10 ) : 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 14 Listopada Share Napisano 14 Listopada Kurka i to na ptsie te trumny SZTOSSSS !!! Stakov rób dodatek do ptsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 14 Listopada Share Napisano 14 Listopada Chciałbym zamówić dwa komplety w skali 1:72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakov Napisano 14 Listopada Autor Share Napisano 14 Listopada 4 minuty temu, hubert72 napisał: Chciałbym zamówić dwa komplety w skali 1:72 ok, jesteś dodany do kolejki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 15 Listopada Share Napisano 15 Listopada Poproszę również komplet w 72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cag Napisano Sobota o 09:23 Share Napisano Sobota o 09:23 Czy w 35 zestaw również będzie dostępny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakov Napisano Sobota o 09:32 Autor Share Napisano Sobota o 09:32 7 minut temu, cag napisał: Czy w 35 zestaw również będzie dostępny? W skali 1/35 już jest zrobiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi