Szydercza Gała Napisano 25 Listopada 2024 Share Napisano 25 Listopada 2024 Skończony Naczytałem się o Exercise Tiger i tOM właśnie akcją inspirowałem moją SZyPkOM UTkIe. Sam model jest szybki i prosty żeby nie rzec uproszczony. Dodałem pokład Artwoxa, tratwy NorthStara, lufy Abera, załogę od ION Model, no i trochę dodatków własnych i wygrzebanych z resztek. Stateczek budowany jako część PROJEKCIKU GRUPOWEGO, poSZdrawiam Fszystkich ślimakUF 13 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 25 Listopada 2024 Share Napisano 25 Listopada 2024 Szybka łódka, szybko Ci poszło chyba jakąś torpedę żeś odpalił Model świetny, piękna woda, załoga fest, jestem na tak. Do tego zdjęcia pokazujące to co najlepsze - pokontemplowałem sobie powiększenia pootwierane w nowym oknie. Gratuluję! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 26 Listopada 2024 Share Napisano 26 Listopada 2024 Fajna scenka podoba się może kawałki plexi umieścić jako szybki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 26 Listopada 2024 Share Napisano 26 Listopada 2024 jest MOC ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 26 Listopada 2024 Autor Share Napisano 26 Listopada 2024 Dzieki, zacieszam ze się podoba. Ta szyba/wiatrochron ma 0.5 mm wysokosci. Moze zaciagne błonkami z BCG jak go bede pakował w gablotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 26 Listopada 2024 Share Napisano 26 Listopada 2024 Bardzo dynamiczna scenka, bardzo ładne wykonanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 26 Listopada 2024 Share Napisano 26 Listopada 2024 Wyszło mega zajefajnie! Ale jak na Ciebie nic szczególnego... Stać Cię na więcej, zdecydowanie na więcej, np. na połowę Szczecina, czy innej stoczni 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 27 Listopada 2024 Autor Share Napisano 27 Listopada 2024 TAK Mariuszu, zgadzam się, nic szczególnego, szypkautka z 20 czesci, tak więc DO ROBOTY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 27 Listopada 2024 Share Napisano 27 Listopada 2024 10 godzin temu, Szydercza Gała napisał: TAK Mariuszu, zgadzam się, nic szczególnego, szypkautka z 20 czesci, tak więc DO ROBOTY I tak zrobiłeś dodatkowych 100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 27 Listopada 2024 Autor Share Napisano 27 Listopada 2024 Oj tam oj tam zaraz 100, może ze 30... max... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Grudnia 2024 Share Napisano 3 Grudnia 2024 Wszystko szybko, ale jakość nie ucierpiała. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 3 Grudnia 2024 Share Napisano 3 Grudnia 2024 bardzo fajowo a woda miodzik nie mówiąc o tym przesuwającym sie kształcie ze względu na prędkość nie do konca wiem co to jest (dobrze ze tytył mnie naprowadził ) jest w dyche 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemek261 Napisano 4 Grudnia 2024 Share Napisano 4 Grudnia 2024 Fantastyczny model, widać dynamikę. A zdjęcie z zapałką powala. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Almirante Napisano 9 Grudnia 2024 Share Napisano 9 Grudnia 2024 Wielkie gratki I fota od dziobu zajefajna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi