Szydercza Gała Napisano 20 godzin temu Share Napisano 20 godzin temu Skończony Naczytałem się o Exercise Tiger i tOM właśnie akcją inspirowałem moją SZyPkOM UTkIe. Sam model jest szybki i prosty żeby nie rzec uproszczony. Dodałem pokład Artwoxa, tratwy NorthStara, lufy Abera, załogę od ION Model, no i trochę dodatków własnych i wygrzebanych z resztek. Stateczek budowany jako część PROJEKCIKU GRUPOWEGO, poSZdrawiam Fszystkich ślimakUF 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 18 godzin temu Share Napisano 18 godzin temu Szybka łódka, szybko Ci poszło chyba jakąś torpedę żeś odpalił Model świetny, piękna woda, załoga fest, jestem na tak. Do tego zdjęcia pokazujące to co najlepsze - pokontemplowałem sobie powiększenia pootwierane w nowym oknie. Gratuluję! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 5 godzin temu Share Napisano 5 godzin temu Fajna scenka podoba się może kawałki plexi umieścić jako szybki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu jest MOC ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi