mysiek13 Napisano 1 Lutego Share Napisano 1 Lutego (edytowane) Cześć Wszystkim Z uwagi na przedłużającą się budowę An-12, obecnie po zaszpachlowaniu kadłuba czeka na odtworzenie linii podziałowych- etap nudny, żmudny i niefotogeniczny ;( rozgrzebałem Mossie z Tamki na odstresowanie. Minimalne dodatki Parta i Airesa dobrze wpasowane w model, polecam jeśli chodzi o w miarę bezproblemowe modelowanie dla relaksu. Edytowane 1 Lutego przez mysiek13 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 1 Lutego Autor Share Napisano 1 Lutego 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 1 Lutego Share Napisano 1 Lutego Zasiadam. Bardzo ładny początek, z jakiej palety kolor wnętrza? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 1 Lutego Share Napisano 1 Lutego Bardzo mi się podoba to co widzę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 1 Lutego Autor Share Napisano 1 Lutego Dziękuję za miłe słowa, farba to Mr Color 364 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 1 Lutego Share Napisano 1 Lutego (edytowane) . Edytowane 1 Lutego przez Xmen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sampo Napisano 1 Lutego Share Napisano 1 Lutego Również podpatruję. Jak znudzą mi się dwupłatowce to Moskit w naszym malowaniu jest na początku mojej listy "co chcę zrobić do emerytury" Pasy na fotelach zrobiłeś z taśmy maskującej, czy to jakiś gotowiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 1 Lutego Autor Share Napisano 1 Lutego Pasy pilota to Part z zestawu do Mosquita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 1 Lutego Share Napisano 1 Lutego No to paczym... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 8 Lutego Autor Share Napisano 8 Lutego (edytowane) Powolutku do przodu, doszły ostatnie elementy układanki. Pierwszy raz mam do czynienia z Hussar Products, bardzo ładny odlew żywiczny. Elementy "metalowe " schną po czarnym podkładzie Mr Surfacer i góra płatów to jedyne miejsce do minimalnego szlifowania. Edytowane 8 Lutego przez mysiek13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 8 Lutego Autor Share Napisano 8 Lutego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 8 Lutego Share Napisano 8 Lutego Kalkomanie masz? Jaki egzemplarz będziesz robił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 8 Lutego Autor Share Napisano 8 Lutego Stare SP Decals, SM C z pasami inwazyjnymi do połowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 23 Lutego Autor Share Napisano 23 Lutego Powolutku do przodu, dziś chyba zamknę kadłub...Na razie komora uzbrojenia z Airesa się kończy, jest całkiem nieźle wpasowana. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 23 Lutego Autor Share Napisano 23 Lutego Kadłub złożony, jednak z przodu musiałem dodać "wręgę" bo była szczelina przy komorze uzbrojenia. Wynikało to ze skurczu żywicy, a bałem się za bardzo prostować, żeby nie popękała po 15 latach w szufladzie Bomki, koła i podwozie czekają na kalki i "łosia" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 23 Lutego Share Napisano 23 Lutego Może to złudzenie, ale wygląda jakby karabiny miały lekkiego zeza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 23 Lutego Autor Share Napisano 23 Lutego z jednej strony miały lekkiego, ale już skorygowane... Właśnie na fotkach to zauważyłem, dzięki za uwagę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 3 Marca Autor Share Napisano 3 Marca (edytowane) Kadłub że skrzydłami i statecznikami sklejony, bardzo dobre spasowanie...czego nie mogę powiedzieć o tych konkretnych maskach Montexu- oprócz przodu osłony kabiny nic nie pasuje Edytowane 3 Marca przez mysiek13 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 3 Marca Share Napisano 3 Marca 40 minut temu, mysiek13 napisał: oprócz przodu osłony kabiny nic nie pasuje Ciekawe, a dedykowane do Tamki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 3 Marca Autor Share Napisano 3 Marca Tak, niestety, wcześniej używałem Montexu i byłem bardzo zadowolony a w tym przypadku klapa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 3 Marca Share Napisano 3 Marca 58 minut temu, mysiek13 napisał: Tak, niestety, wcześniej używałem Montexu i byłem bardzo zadowolony a w tym przypadku klapa... Wyjątek potwierdza regułę, też używam Montexu i nie narzekam. Zdarzyło się i już . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 4 Marca Share Napisano 4 Marca 12 godzin temu, barszczo napisał: Wyjątek Niestety nie. Pokazywałem litery różnej wysokości do mustanga. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 23 Marca Autor Share Napisano 23 Marca Leniwy i spokojny niedzielny poranek - podkład na Moskicie... zobaczymy co pokaże wrogie modelarzowi makro ... I może w tygodniu coś nadgonię 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi