Xmen Napisano 14 Maja Share Napisano 14 Maja 11 minut temu, gajowy z wąsami napisał: Owszem, ale nie ma również żadnych ograniczeń typu "nie więcej niż trzy sztuki w jednej klasie". Jest jedynie ograniczenie co do modeli nagrodzonych lub wyróżnionych w poprzednich edycjach (ale to chyba oczywiste) - o festiwalu piszę... Zresztą, regulamin - w postanowieniach ogólnych (poza datą zamknięcia rejestracji elektronicznej) nie zmienił się od poprzedniej edycji imprezy Myślę że wpis w regulaminie: Zawodnik może wystawić w danej klasie dowolną ilość modeli" rozwiązał by wątpliwości mi podobnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy z wąsami Napisano 14 Maja Autor Share Napisano 14 Maja 9 minut temu, Xmen napisał: Myślę że wpis w regulaminie: Zawodnik może wystawić w danej klasie dowolną ilość modeli" rozwiązał by wątpliwości mi podobnych. Naszym zdaniem taki zapis jest/był zbyteczny. Ale weźmiemy Twoją sugestię pod uwagę przy kolejnych edycjach imprezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 14 Maja Share Napisano 14 Maja 8 minut temu, gajowy z wąsami napisał: Naszym zdaniem taki zapis jest/był zbyteczny Oczywiście Wasze zdanie jest najważniejsze. Moje uwagi to takie luźne sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy z wąsami Napisano 17 Maja Autor Share Napisano 17 Maja Stoiska handlowe - BABARYBA 2025 - IBG - MiniArt - SCREAM COMICS - ARMA Hobby - Miniatures Bases - First to Fight - FPW Jakub Kraszewski Poznań - AWC-Model - Sci Fi kombinat - Model Maker Decals - Fine Art - Scale23 - White Stork Miniatures - EMP3D - Lukgraph - Bilmodel - KM Model - Grzegorz Rossa - Quickwheel - KAENA MODELS - Jarek Nowak - Wydawnictwo Militaria - 24Hobby.pl - Micro-Armory - Wydawnictwo Stratus - MagnumX Sp. z o.o. - Answer - Wydawnictwo Profile - WAK - Wydawnictwo JSC - Wydawnictwo Seahorse - Wydawnictwo Model-KOM - Techmod - Point of No Return - JP11C - Horia Stoica - W.M.C.Models - Sklep Przystanek - KMK Modelik - Extra Model - Karaya - Robert Skałbania - Stanisław Jabłoński - Paweł Dziubek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy z wąsami Napisano 19 Maja Autor Share Napisano 19 Maja Dla wygody Sponsorów i ułatwienia pracy biura otwieramy rejestrację nagród specjalnych. Jeżeli chcecie wręczyć swoją nagrodę na ceremonii zakończenia prosimy o zaznaczenie okienka w formularzu. Link: https://forms.gle/tf1cbUzJpi7LnfkHA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maestro Napisano 21 Maja Share Napisano 21 Maja Czy zwiedzanie wystawy wymaga kupna biletu albo rejestracji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy z wąsami Napisano 21 Maja Autor Share Napisano 21 Maja Nie ma opłat za wstęp dla zwiedzających, nie ma też potrzeby rezerwacji. Zwiedzanie wystawy w godzinach 10-18 w sobotę oraz 9-14 w niedzielę, zgodnie z podanym "rozkładem jazdy" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maestro Napisano 22 Maja Share Napisano 22 Maja 23 godziny temu, gajowy z wąsami napisał: Nie ma opłat za wstęp dla zwiedzających, nie ma też potrzeby rezerwacji. Zwiedzanie wystawy w godzinach 10-18 w sobotę oraz 9-14 w niedzielę, zgodnie z podanym "rozkładem jazdy" Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albatros Napisano 22 godziny temu Share Napisano 22 godziny temu Mam pytanie odnośnie regulaminu konkursu o Syrenią Łuskę. Jeden z punktów stanowi: „ Obecność zawodnika nie jest obowiązkowa, ale jest wskazana, tak, aby zawodnik w rozmowie z sędzią mógł wyjaśnić ewentualne wątpliwości.” W jaki sposób zawodnik jest informowany o konieczności rozmowy, ma stać przy modelu przez cały czas oceny sędziów (czyli chyba od 15) i czekać aż komisja podejdzie? Czy jak się to ma w praktyce odbywać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy z wąsami Napisano 13 godzin temu Autor Share Napisano 13 godzin temu 9 godzin temu, Albatros napisał: W jaki sposób zawodnik jest informowany o konieczności rozmowy, ma stać przy modelu przez cały czas oceny sędziów (czyli chyba od 15) i czekać aż komisja podejdzie? Czy jak się to ma w praktyce odbywać? Ocena modeli odbywa się podczas zwiedzania wystawy przez publiczność - nie zamykamy sali na czas oceny sędziowskiej. Modele w konkursie punktowym zgromadzone są praktycznie w jednym miejscu - więc zorientowanie się przez uczestnika że właśnie zaczyna się ocena modeli, nie stanowi większej trudności. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu Czyli rzeczywiście czekać w czujności od 15-ej? A gdy już się wypatrzy tę komisję, to co dalej? Czaić się gdzieś w zasięgu głosu, aż sędzia wydrze się: Hej, kto zrobił jedenastkę w 32?! Czy ciągać sędziego za rękaw i mówić: Panie sędzio, jakby co to Jedenastkę w 32 zrobiłem ja i stoję tam pod trybuną. Czy inaczej? 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi