PabloA Napisano Czwartek o 10:38 Share Napisano Czwartek o 10:38 (edytowane) Witam, Przedstawiam model, który kupiłem i zacząłem trochę od niechcenia żeby odpocząć od tematów lotniczych. W końcu dokupiłem dodatki w postaci blaszki firmy Hauler, drukowane 3D akcesoria na pace i km oraz zbudowałem od podstaw trochę detali m. in. dźwig. Do tego doszła podstawka więc projekt "odrobinę się" rozrósł Zapraszam do oglądania! Edytowane Czwartek o 10:39 przez PabloA 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano Czwartek o 10:40 Autor Share Napisano Czwartek o 10:40 Cd. fotek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekW Napisano Czwartek o 11:41 Share Napisano Czwartek o 11:41 (edytowane) Ładnie wyszedł. Podoba mi się. Napisałeś: "żeby odpocząć od tematów lotniczych". Ale bardzo łatwo można połączyć temat DUKW z lotnictwem. Jest zdjęcie (może więcej niż jedno), jak dwa DUKW połączone platformą transportują P-38 na brzeg. Gdzieś na Pacyfiku. Przemek Edytowane Czwartek o 11:44 przez PrzemekW 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 14 godzin temu Share Napisano 14 godzin temu Prześliczny. Zwłaszcza ujęła mnie nazwa własna. Mieli chłopcy fantazję. Poniższ zdjęcie podoba mi się szczególnie. Sympatyczny wyraz mordy, trochę żabowaty. Trochę do zsczęścia brakuje mi czynnika ludzkiego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 12 godzin temu Share Napisano 12 godzin temu Bardzo ładny! I nie upaprany nadmiernie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 8 godzin temu Autor Share Napisano 8 godzin temu 6 godzin temu, socjo1 napisał: Prześliczny. Zwłaszcza ujęła mnie nazwa własna. Mieli chłopcy fantazję. Poniższ zdjęcie podoba mi się szczególnie. Sympatyczny wyraz mordy, trochę żabowaty. Trochę do zsczęścia brakuje mi czynnika ludzkiego. Dzięki! Co do napisu to nie studiowałem tego dokładnie ale raczej nie była to nazwa własna konkretnego pojazdu. Mogło to być hasło spotykane bardziej powszechnie Nad czynnikiem ludzkim być może jeszcze popracuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi