izzy Posted May 2 Share Posted May 2 (edited) Ukończony dziś model śmigłowca PZL Mi-2 z numerem 4522 ze 103 PLNJW. Dodane tablice z Yahu i kalki z Techmodu. Reszta standard. Model zdecydowanie nie na konkursy - zostanie "pułkownikiem" (stanie w gablocie z pozostałymi modelami śmigłowców ze Świdnika). Edited May 2 by izzy 22 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksander z Zalasu Posted May 2 Share Posted May 2 Nic dodać, nic ująć. Podoba mi się mi model. Czemu nie na konkursy? Model śmigłowca w stanie dostawy do klienta to rzadkość. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barszczo Posted May 2 Share Posted May 2 Całkiem niezły ten pułkownik... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
izzy Posted May 2 Author Share Posted May 2 16 minut temu, Aleksander z Zalasu napisał: Nic dodać, nic ująć. Podoba mi się mi model. Czemu nie na konkursy? Model śmigłowca w stanie dostawy do klienta to rzadkość. Za słaby na konkurs. Za dużo uproszczeń Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_OldMan_ Posted May 2 Share Posted May 2 A producent to ... ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barszczo Posted May 2 Share Posted May 2 12 minut temu, _OldMan_ napisał: A producent to ... ? W tej skali raczej nie ma dużego wyboru . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_OldMan_ Posted May 2 Share Posted May 2 29 minut temu, barszczo napisał: W tej skali raczej nie ma dużego wyboru . Ja wiem, ale zaczyna się tworzyć nowa świecka tradycja, że w tytułach wątków nie podaje się a to producenta, a to skali modelu. Nie wiem jak was ale mnie to wk.rwia. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
izzy Posted May 2 Author Share Posted May 2 7 minut temu, _OldMan_ napisał: Ja wiem, ale zaczyna się tworzyć nowa świecka tradycja, że w tytułach wątków nie podaje się a to producenta, a to skali modelu. Nie wiem jak was ale mnie to wk.rwia. Teraz lepiej? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_OldMan_ Posted May 2 Share Posted May 2 9 minut temu, izzy napisał: Teraz lepiej? O niebo lepiej. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted May 3 Share Posted May 3 Wyszedł bardzo fajnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes Posted May 3 Share Posted May 3 W dniu 2.05.2025 o 16:25, izzy napisał: zostanie "pułkownikiem" Pułkownik milicji Mi się podoba. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart207skw Posted May 5 Share Posted May 5 Podoba się. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artek82 Posted May 13 Share Posted May 13 Piękny "Borewicz" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts