izzy Napisano 2 Maja Share Napisano 2 Maja (edytowane) Ukończony dziś model śmigłowca PZL Mi-2 z numerem 4522 ze 103 PLNJW. Dodane tablice z Yahu i kalki z Techmodu. Reszta standard. Model zdecydowanie nie na konkursy - zostanie "pułkownikiem" (stanie w gablocie z pozostałymi modelami śmigłowców ze Świdnika). Edytowane 2 Maja przez izzy 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleksander z Zalasu Napisano 2 Maja Share Napisano 2 Maja Nic dodać, nic ująć. Podoba mi się mi model. Czemu nie na konkursy? Model śmigłowca w stanie dostawy do klienta to rzadkość. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 2 Maja Share Napisano 2 Maja Całkiem niezły ten pułkownik... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izzy Napisano 2 Maja Autor Share Napisano 2 Maja 16 minut temu, Aleksander z Zalasu napisał: Nic dodać, nic ująć. Podoba mi się mi model. Czemu nie na konkursy? Model śmigłowca w stanie dostawy do klienta to rzadkość. Za słaby na konkurs. Za dużo uproszczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 2 Maja Share Napisano 2 Maja A producent to ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 2 Maja Share Napisano 2 Maja 12 minut temu, _OldMan_ napisał: A producent to ... ? W tej skali raczej nie ma dużego wyboru . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 2 Maja Share Napisano 2 Maja 29 minut temu, barszczo napisał: W tej skali raczej nie ma dużego wyboru . Ja wiem, ale zaczyna się tworzyć nowa świecka tradycja, że w tytułach wątków nie podaje się a to producenta, a to skali modelu. Nie wiem jak was ale mnie to wk.rwia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izzy Napisano 2 Maja Autor Share Napisano 2 Maja 7 minut temu, _OldMan_ napisał: Ja wiem, ale zaczyna się tworzyć nowa świecka tradycja, że w tytułach wątków nie podaje się a to producenta, a to skali modelu. Nie wiem jak was ale mnie to wk.rwia. Teraz lepiej? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 2 Maja Share Napisano 2 Maja 9 minut temu, izzy napisał: Teraz lepiej? O niebo lepiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 3 Maja Share Napisano 3 Maja Wyszedł bardzo fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 3 Maja Share Napisano 3 Maja W dniu 2.05.2025 o 16:25, izzy napisał: zostanie "pułkownikiem" Pułkownik milicji Mi się podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 5 Maja Share Napisano 5 Maja Podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 13 Maja Share Napisano 13 Maja Piękny "Borewicz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi