izzy Napisano 2 Maja 2025 Napisano 2 Maja 2025 (edytowane) Ukończony dziś model śmigłowca PZL Mi-2 z numerem 4522 ze 103 PLNJW. Dodane tablice z Yahu i kalki z Techmodu. Reszta standard. Model zdecydowanie nie na konkursy - zostanie "pułkownikiem" (stanie w gablocie z pozostałymi modelami śmigłowców ze Świdnika). Edytowane 2 Maja 2025 przez izzy 22 Cytuj
Aleksander z Zalasu Napisano 2 Maja 2025 Napisano 2 Maja 2025 Nic dodać, nic ująć. Podoba mi się mi model. Czemu nie na konkursy? Model śmigłowca w stanie dostawy do klienta to rzadkość. 1 Cytuj
izzy Napisano 2 Maja 2025 Autor Napisano 2 Maja 2025 16 minut temu, Aleksander z Zalasu napisał: Nic dodać, nic ująć. Podoba mi się mi model. Czemu nie na konkursy? Model śmigłowca w stanie dostawy do klienta to rzadkość. Za słaby na konkurs. Za dużo uproszczeń Cytuj
barszczo Napisano 2 Maja 2025 Napisano 2 Maja 2025 12 minut temu, _OldMan_ napisał: A producent to ... ? W tej skali raczej nie ma dużego wyboru . Cytuj
_OldMan_ Napisano 2 Maja 2025 Napisano 2 Maja 2025 29 minut temu, barszczo napisał: W tej skali raczej nie ma dużego wyboru . Ja wiem, ale zaczyna się tworzyć nowa świecka tradycja, że w tytułach wątków nie podaje się a to producenta, a to skali modelu. Nie wiem jak was ale mnie to wk.rwia. 1 Cytuj
izzy Napisano 2 Maja 2025 Autor Napisano 2 Maja 2025 7 minut temu, _OldMan_ napisał: Ja wiem, ale zaczyna się tworzyć nowa świecka tradycja, że w tytułach wątków nie podaje się a to producenta, a to skali modelu. Nie wiem jak was ale mnie to wk.rwia. Teraz lepiej? 2 Cytuj
_OldMan_ Napisano 2 Maja 2025 Napisano 2 Maja 2025 9 minut temu, izzy napisał: Teraz lepiej? O niebo lepiej. 1 Cytuj
Grzes Napisano 3 Maja 2025 Napisano 3 Maja 2025 W dniu 2.05.2025 o 16:25, izzy napisał: zostanie "pułkownikiem" Pułkownik milicji Mi się podoba. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi