KP.Taurus Napisano 17 Marca Share Napisano 17 Marca A może wieża do moździerza M120 Rak??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sasini Napisano 18 Marca Autor Share Napisano 18 Marca Niczego nie wykluczam ale chwilowo mam inne plany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sasini Napisano 4 Czerwca Autor Share Napisano 4 Czerwca Mały spojler nowego zestawu. Premiera na Babarybie 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 4 Czerwca Share Napisano 4 Czerwca 1 godzinę temu, Sasini napisał: Mały spojler nowego zestawu. Premiera na Babarybie Model RMF FM Abrams SepV 3 już czeka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan_Kurt Napisano 4 Czerwca Share Napisano 4 Czerwca 5 minut temu, robertmodelarz napisał: Model RMF FM Abrams SepV 3 już czeka..... To nie jest do V3… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 4 Czerwca Share Napisano 4 Czerwca (edytowane) 24 minuty temu, Kapitan_Kurt napisał: To nie jest do V3… Kumam już wszystko -polska wersja Abramsa M1A1. Edytowane 4 Czerwca przez robertmodelarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 4 Czerwca Share Napisano 4 Czerwca sorry @Sasini - nie mogłem się powstrzymać 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sasini Napisano 4 Czerwca Autor Share Napisano 4 Czerwca 2 minuty temu, M.A.V. napisał: sorry @Sasini - nie mogłem się powstrzymać Geneza tej pięknej nazwy powinna się znaleźć w tym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 4 Czerwca Share Napisano 4 Czerwca (edytowane) 3 godziny temu, Sasini napisał: Mały spojler nowego zestawu. Premiera na Babarybie Bekenbałer będzie świetnym kompanem dla Hetmana. Edytowane 4 Czerwca przez Grzegorz Grabowski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Witek Cisłak Napisano 5 Czerwca Share Napisano 5 Czerwca (edytowane) Oznaczenia kompanii naprawdę wyglądały tak tragicznie? Na zdjęciach z Świętoszowa wygląda to dużo lepiej. No i smok w okręgu na lewej burcie wieży BEKENBAŁERA powinien chyba mieć jaśniejsze płomienie i 1? Pozdrowienia Witek Edytowane 5 Czerwca przez Witek Cisłak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan_Kurt Napisano 5 Czerwca Share Napisano 5 Czerwca 51 minut temu, Witek Cisłak napisał: Oznaczenia kompanii naprawdę wyglądały tak tragicznie? Na zdjęciach z Świętoszowa wygląda to dużo lepiej. No i smok w okręgu na lewej burcie wieży BEKENBAŁERA powinien chyba mieć jaśniejsze płomienie i 1? Pozdrowienia Witek Panie Witku, tak to wygląda w rzeczywistości - dosłownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Witek Cisłak Napisano 5 Czerwca Share Napisano 5 Czerwca 4 minuty temu, Kapitan_Kurt napisał: Panie Witku, tak to wygląda w rzeczywistości - dosłownie. No i OK. Chciałem się tylko upewnić bo na fotkach widać że nie są równiutkie ale że aż tak... Kto by pomyślał Co prawda ja już jestem stary dziadek ale z tym Panem to przesada Pozdrowienia Witek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan_Kurt Napisano 5 Czerwca Share Napisano 5 Czerwca 11 minut temu, Witek Cisłak napisał: No i OK. Chciałem się tylko upewnić bo na fotkach widać że nie są równiutkie ale że aż tak... Kto by pomyślał Co prawda ja już jestem stary dziadek ale z tym Panem to przesada Pozdrowienia Witek Szablony pewnie były proste, ale tak sie dzieje jak sie szpraja na maksa odpala na bliskiej odległości. A potem po jego ściągnięciu nadmiar farby na krańcach szablonu niszczy równe krawędzie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sasini Napisano 5 Czerwca Autor Share Napisano 5 Czerwca Generalnie starałam się je odtworzyć jak najdokładniej. Zamysł był taki, żeby po nałożeniu psiknąć to jeszcze z aerografu i dodać efekt rozmycia. Ewentualnie potraktować gąbeczką/pędzelkiem. Co do naklejki ze smokiem, jest ona tak niewielka, że umyślnie zrobiłam ciemniejsze tło i jasną resztę, żeby to w ogóle było widoczne. Najpewniej smok i tak zleje się w plamę… 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sasini Napisano 7 Czerwca Autor Share Napisano 7 Czerwca 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 7 Czerwca Share Napisano 7 Czerwca Jest już do nabycia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sasini Napisano 7 Czerwca Autor Share Napisano 7 Czerwca Premiera na konkursie Babaryba w Warszawie 13.14.06 (ilość ograniczona) Zamówienia będą realizowane po konkursie. Więcej informacji niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sasini Napisano 11 Czerwca Autor Share Napisano 11 Czerwca Kilka foci 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 11 Czerwca Share Napisano 11 Czerwca Precyzja i perfekcja wykonania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioc Napisano 11 Czerwca Share Napisano 11 Czerwca Pyszny zestaw. A co to za anteny? Czy są częścią zestawu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sasini Napisano 11 Czerwca Autor Share Napisano 11 Czerwca 6 minut temu, grzesioc napisał: Pyszny zestaw. A co to za anteny? Czy są częścią zestawu? Tak, nie dopisałam. Anteny toczone firmy Master, są oczywiście elementem zestawu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 13 Czerwca Share Napisano 13 Czerwca Mam już swój zestaw!!! Widać potencjał firmy i moc druku 3D. Prosto ze stoiska!!!! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi