M.A.V. Napisano Środa o 10:53 Share Napisano Środa o 10:53 nie znalazłem takiego tematu więc zakładam... TADAM ! news nr 2 : i jeszcze dwa nowe warianty VW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano Środa o 12:29 Share Napisano Środa o 12:29 Ale bajera zwłaszcza ten Trabant 601 Limuzyna ( naprawdę tak się oficjalnie nazywał bo był też wariant kombi) robi robotę , może go wydadzą też w wersji wojskowej , już nie wspominając o tej dostawczej cytrynie rodem z Fantomasa czy innego Żandarma z Sant Tropez. Pozr. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano Środa o 20:16 Share Napisano Środa o 20:16 7 godzin temu, Adams M1A1 napisał: Ale bajera zwłaszcza ten Trabant 601 Limuzyna ( naprawdę tak się oficjalnie nazywał bo był też wariant kombi) robi robotę , może go wydadzą też w wersji wojskowej , już nie wspominając o tej dostawczej cytrynie rodem z Fantomasa czy innego Żandarma z Sant Tropez. Pozr. A. W NRD Trabant był zazwyczaj nazywany Trabi (wymawiane „Trabbi”). Z czasem zyskał wiele przydomków, takich jak „asfaltowa bańka”, „pomoc w chodzeniu”, „zakryta świeca zapłonowa”, „plastikowy bombowiec” i „karton”. W tamtym czasie termin „karton wyścigowy” był używany wyłącznie w odniesieniu do pojazdów Trabant używanych w sportach motorowych. Pod koniec produkcji dostał silniki VW. silnik z Polo wojskowej wersji i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano Czwartek o 20:22 Share Napisano Czwartek o 20:22 W dniu 15.10.2025 o 12:53, M.A.V. napisał: nie znalazłem takiego tematu więc zakładam... Bo słabo szukałeś: AK robi pojazdy w skali 1:35 więc bardziej naturalnym działem są pojazdy wojskowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano Czwartek o 20:40 Autor Share Napisano Czwartek o 20:40 Racja ! w wojskowych nie szukałem chociaż może nich wątek zostanie ----> tu się będzie wrzucało same "cywile" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano wczoraj o 09:26 Share Napisano wczoraj o 09:26 12 godzin temu, M.A.V. napisał: chociaż może nich wątek zostanie ----> tu się będzie wrzucało same "cywile" Myślę że to nie jest dobry pomysł, bo zamiast w jednym to trzeba będzie szukać w dwóch miejscach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 22 godziny temu Share Napisano 22 godziny temu 3 godziny temu, _OldMan_ napisał: Myślę że to nie jest dobry pomysł, bo zamiast w jednym to trzeba będzie szukać w dwóch miejscach. Nie zaszkodzi, jak informacje pojawią się w obu. Uzupełniłem zatem starszy wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 20 godzin temu Share Napisano 20 godzin temu 2 godziny temu, caughtinthemiddle napisał: Nie zaszkodzi, jak informacje pojawią się w obu. Uzupełniłem zatem starszy wątek. I to jest słuszna decyzja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi