kowal76 Napisano 30 Października Share Napisano 30 Października Zrobiłem sobie, tak na szybko Convair XFY-1 Pogo z Mistercrafta ex KP. Model prosto z pudła, tylko w kokpicie dodałem jakieś drobiazgi. Kalkomanie zestawowe fatalnej jakości. Malowany Gunze. 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 30 Października Share Napisano 30 Października Super ciekawostka . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 31 Października Share Napisano 31 Października Rzadki ptaszek na forach, wykonanie ładne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelly9mm Napisano 31 Października Share Napisano 31 Października Bardzo fajny . Pozdrawiam, Marcin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 31 Października Share Napisano 31 Października Prześwietny modelik Mam go na warsztacie rozbabranego od jakiegoś czasu ale z oryginalnego KP jeszcze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano 31 Października Share Napisano 31 Października Bardzo ładny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 31 Października Share Napisano 31 Października Mnie również się podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano Poniedziałek o 16:11 Share Napisano Poniedziałek o 16:11 Ciekawy statek powietrzny i fajne wykonanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano Środa o 08:24 Share Napisano Środa o 08:24 Ale metalik wyszedł, no nie mogę się napatrzyć Rewelacja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano Środa o 13:47 Autor Share Napisano Środa o 13:47 Dziękuję za miłe słowa. Fajnie, że się podoba, choć samolot szkaradny :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano Środa o 20:42 Share Napisano Środa o 20:42 Etam szkaradny, poporoztu oddaje Ducha lat 50tych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 21 godzin temu Share Napisano 21 godzin temu W dniu 5.11.2025 o 21:42, Moses napisał: Etam szkaradny, poporoztu oddaje Ducha lat 50tych. Dokładnie, te konstrukcje miały to coś w sobie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi