Moses Napisano Poniedziałek o 10:18 Share Napisano Poniedziałek o 10:18 Ruszam z kociakiem. Liczę na szybkie, bezproblemowe sklejanie, prosto z pudła. Jedynie co dodam, to fototrawione pasy od AML w miejsce kalkomanii. Pierwsze cięcia za mną, wykonałem kokpit pilota, ściany wnęki podwozie przedniego, oraz podstawę haka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Poniedziałek o 11:31 Share Napisano Poniedziałek o 11:31 I to jest podejście, kupiłem - robię . Spoglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano Poniedziałek o 11:32 Autor Share Napisano Poniedziałek o 11:32 Kiszeniu pudełek w szafie mówię stanowcze nie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano Poniedziałek o 13:22 Share Napisano Poniedziałek o 13:22 1 godzinę temu, Moses napisał: Kiszeniu pudełek Ja tam kiszę ogórki, ale z chęcią przygarnę przepis na kiszenie pudełek Kisisz z zawartością czy bez? I dla czego w szafie? A tak na poważnie, to strasznie się cieszę, że to teraz ty będziesz obgadywany za masówkę i stachanowskie podejście do hobby a nie ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano Poniedziałek o 13:26 Share Napisano Poniedziałek o 13:26 To już nie to samo... :(. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano Poniedziałek o 13:44 Share Napisano Poniedziałek o 13:44 15 minut temu, greatgonzo napisał: To już nie to samo Możesz rozwinąć swoją wypowiedź? Bo przyznam szczerze - jestem bardzo zaskoczony jej "krótkością" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano Poniedziałek o 14:20 Share Napisano Poniedziałek o 14:20 To mój styl: retoryka minimalistyczna. Krótkie wypowiedzi, minimum przymiotników, czasowniki niechętnie - równoważniki zdania na ogół. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano Poniedziałek o 15:03 Share Napisano Poniedziałek o 15:03 40 minut temu, greatgonzo napisał: Krótkie wypowiedzi, Odnoszę wrażenie, że ja jednak mam innego Modelworka 41 minut temu, greatgonzo napisał: To mój styl: Przez ten minimalizm uciekło ci "nowy" w zdaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano Wtorek o 09:14 Autor Share Napisano Wtorek o 09:14 Pozwolę wtrącić się do tej dyskusji Szukałem w złomie blaszki z pasami, znalazłem siedzisko do Corsaira od Yahu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano Wtorek o 12:22 Share Napisano Wtorek o 12:22 21 godzin temu, abtb napisał: Przez ten minimalizm uciekło ci "nowy" w zdaniu A nie, tak przez całe życie. Rozważam zmianę i rozbudowanie moich przyszłych wypowiedzi. Zakładam, że Yahoo to ten skromny, błyszczący. Nie masz wyrzutów sumienia wsadzając fotel podebrany od Voughta do byle Grummana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano Wtorek o 15:30 Autor Share Napisano Wtorek o 15:30 Jak Grumman nie miał problemów z wsadzaniem tego siedziska, to j ja nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi