Szydercza Gała Napisano Poniedziałek o 23:08 Autor Share Napisano Poniedziałek o 23:08 W Arsenalu masz śruby odwrotnie, a w Seed'zie dobrze.... Ja prdl krwa, przerzucam sie na czołgi, nawet w tych pływających zazwyczaj śrub nie widać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano wczoraj o 05:58 Share Napisano wczoraj o 05:58 6 godzin temu, Szydercza Gała napisał: W Arsenalu masz śruby odwrotnie, a w Seed'zie dobrze.... Ja prdl krwa, przerzucam sie na czołgi, nawet w tych pływających zazwyczaj śrub nie widać.... Zawsze staram się to sprawdzać, mienię się Twoim Przyśrubasem, a tu taki KLOPS! No trudno, po raz kolejny okazuje się, że jak trzeba coś policzyć więcej niż do trzech, to mnie to przerasta. Ale przypadkowo nie jest jeszcze najgorzej - to w Arsenalu kisiel będzie zapewne taki, że nikt nie rozpozna w gotowej scence źle przyklejonych śrub. Choć oczywiście niesmak pozostanie. To fakt... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano wczoraj o 06:58 Share Napisano wczoraj o 06:58 10 godzin temu, socjo1 napisał: Zdjęcie dedykuję @abtb i jego idei budowy całej ławicy. Że niby ławica będzie ? Ale że czego - bo chyba nie tych wykałaczek? A poza tym PN-EN............... określa, że ławica to co najmniej 20 sztuk 10 godzin temu, socjo1 napisał: "workowego" radaru. Za moich młodzieńczych czasów to się używało określenia "balon obserwacyjny" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano wczoraj o 08:55 Share Napisano wczoraj o 08:55 Czy Osoba Kompetentna w kwestii śrub już wydała swoją opinię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano wczoraj o 09:04 Share Napisano wczoraj o 09:04 8 minut temu, zaruk napisał: Czy Osoba Kompetentna w kwestii śrub już wydała swoją opinię? A co masz konkretnie na myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano wczoraj o 10:55 Share Napisano wczoraj o 10:55 Certyfikat Właściwego Umocowania Śrub. Coby na całej naprzód nie było pełnej wstecz. Wybacz, Michał, ale nie Ty wydajesz takie zaświadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano wczoraj o 11:00 Share Napisano wczoraj o 11:00 Michał! Marcin nie chce już rozmawiać z Michałem, tylko z Michałem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano wczoraj o 11:03 Autor Share Napisano wczoraj o 11:03 (edytowane) Pierwszy post na tej stronie, kolego Marcinie, wyraźnie odnosi sie do w/w kwestii. Poprzylepialem sobie większość nieblaszanych czesci: Edytowane wczoraj o 11:16 przez Szydercza Gała 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano wczoraj o 11:53 Share Napisano wczoraj o 11:53 (edytowane) Teraz to wygląda naprawdę fajnie i bojowo. Z masztem, olinowaniem , ludkami, banderą, itd. bedzie petarda. Czuję się zmotywowany do dalszych prac! Dzięki - przypomniałeś mi, że na końcu tej dłubaniny może czekac coś naprawdę fajnego. Edytowane wczoraj o 12:11 przez socjo1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano wczoraj o 12:03 Share Napisano wczoraj o 12:03 (edytowane) Rzeczywiście, fajnie wygląda. Dziękuję za wskazanie, przeoczyłem wpis. Za szybko to idzie (mam na myśli pisanie). I Koledzy z innych działów wprowadzają niepokój twórczy... Edytowane wczoraj o 12:07 przez zaruk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano wczoraj o 12:09 Share Napisano wczoraj o 12:09 @Szydercza Gała we flaglockerze będzie pusto, czy napchasz tam czegoś kolorowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano wczoraj o 12:21 Autor Share Napisano wczoraj o 12:21 Tez tak mialem Michu, ala zapal rosl dzis w miare dokladania kolejnych elementow. Beda szmaty wszelakie, wszystko po kolei. Chyba skonczyl mi sie tzw miedzyczas dla BORSUKA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi