Szydercza Gała Napisano 16 Czerwca Autor Share Napisano 16 Czerwca (edytowane) No tak dwa grzyby za rufa docelowo będą, I jeszcze drobiazgi w stylu wody pompowanej za burte, jakies okopcenia przy wydechach, szmata na gaflu. Tak NAPRAWDĘ powinny być 4 grzyby, ale ze względu na wielkość podstawka wybuchy od bomb odpalonych z k-gunow sa poza 'światem przedstawionym' Pozostali towarzysze powinni sie juz chyba pakować odpowiednie wagony będą podstawiane na stację. Długie wczasy w chłodnym klimacie powinny przywrócić świadomość klasową. Jako ze mam 'tylko' 3 miesiące poślizgu, to pewnie dostapie przywileju nalewania wam jednej chochli zupy z niczego dziennie Edytowane 16 Czerwca przez Szydercza Gała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 16 Czerwca Super Moderator Share Napisano 16 Czerwca W dniu 14.06.2026 o 13:34, Szydercza Gała napisał: Henryki na pokładzie. A marynarzy gdzie można kupic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 16 Czerwca Share Napisano 16 Czerwca 10 godzin temu, Szydercza Gała napisał: Pozostali towarzysze powinni sie juz chyba pakować odpowiednie wagony będą podstawiane na stację. Długie wczasy w chłodnym klimacie powinny przywrócić świadomość klasową. Jako ze mam 'tylko' 3 miesiące poślizgu, to pewnie dostapie przywileju nalewania wam jednej chochli zupy z niczego dziennie Ale, że grozi nam zsyłka? Wolnego, ja już kadłub maluję! A Kolega Stachanow niech sobie TSH oznaczy, bo tu pachnie nadczynnością tarczycy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 17 Czerwca Autor Share Napisano 17 Czerwca No to Nara ślimaki: GALERIA 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 18 Czerwca Autor Share Napisano 18 Czerwca (edytowane) @jawkers Sorry zapomnialem odpowiedziec w ferworze ostatecznego natarcia ION ma swoj sklep internetowy, ale mozna tez ich ludziUF kupic w mojehobby, Czarnokoty tez z resztą. Edytowane 18 Czerwca przez Szydercza Gała 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 18 Czerwca Share Napisano 18 Czerwca (edytowane) Niestety, brakuje mi takich fajnych cyferek, malowanych na dziobie (nie wiem do końca po co, może wskazywały jak daleko jeszcze do utonięcia). Czy ktoś dysponuje takimi niepotrzebnymi kalkami? Wzór poniżej... Dla mnie najlepsze całe białe. Edytowane 18 Czerwca przez zaruk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 18 Czerwca Autor Share Napisano 18 Czerwca (edytowane) A ten Twój to na penisach bedzie czy w wodzie? Bo to jak widać na fotogramie bedziesz potrzebował i czarne i białe, no chyba ze akurat kamuflaz ma na dziobie jakis mocno ciemny kolor... Edytowane 18 Czerwca przez Szydercza Gała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 18 Czerwca Share Napisano 18 Czerwca Będzie pełny kadłub, bez wody. Kamuflaż ciemny, dlatego potrzebuję białych. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 18 Czerwca Autor Share Napisano 18 Czerwca ZUCH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 19 Czerwca Share Napisano 19 Czerwca (edytowane) 14 godzin temu, zaruk napisał: brakuje mi takich fajnych cyferek, malowanych na dziobie.... (...) czy ktoś dysponuje takimi niepotrzebnymi kalkami? Wzór poniżej... Dla mnie najlepsze całe białe. coś powinienem mieć dam znać wieczorem EDIT ------------------------- W dniu 17.06.2026 o 18:46, Szydercza Gała napisał: No to Nara ślimaki Edytowane 19 Czerwca przez M.A.V. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 19 Czerwca Autor Share Napisano 19 Czerwca Szukaj szukaj Zbychu, od Ciebie dojdą szybciej niż ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 19 Czerwca Share Napisano 19 Czerwca (edytowane) MAM EDIT ---------------- Godzinę temu, Szydercza Gała napisał: Szukaj szukaj Zbychu, od Ciebie dojdą szybciej niż ode mnie melduję że problem niedoborów został rozwiązany ! Edytowane 19 Czerwca przez M.A.V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 20 Czerwca Share Napisano 20 Czerwca Jak się okazało, są w bieżącej sprzedaży, nie muszę żebrać, dziękuję za gotowość do niesienia pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 22 Czerwca Share Napisano 22 Czerwca Czy "poprzeczkę" na maszcie trzeba wykonać samemu? Nie widzę jej w zestawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 22 Czerwca Autor Share Napisano 22 Czerwca (edytowane) Że reję w sensie tak? Owszem, SEED daje toczonych maszt ale reję trzeba sobie wystrugać. Edytowane 22 Czerwca przez Szydercza Gała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 22 Czerwca Share Napisano 22 Czerwca Ok, to jeszcze olinowanie - z czego zrobiłeś? (tak, reja, z wrażenia zapomniałem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 22 Czerwca Autor Share Napisano 22 Czerwca (edytowane) W tym wypadku z 20 denierówki (wędkarze używają tego to wiązania much), ale możliwości jest wiecej: drut, gumonitki, ciagniete ramki... Edytowane 22 Czerwca przez Szydercza Gała 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 23 Czerwca Autor Share Napisano 23 Czerwca Pytanko do pozostałych towarzyszy.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 23 Czerwca Share Napisano 23 Czerwca Ja- wróciłem z wakacji, oprałem się, wysuszyłem i odmyłem (w tej kolejności). I wracam do rzeczywistości, m.in. modelarskiej. A pytanie Gały istotnie jest zasadne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 25 Czerwca Share Napisano 25 Czerwca (edytowane) W dniu 23.06.2026 o 22:04, Szydercza Gała napisał: Pytanko do pozostałych towarzyszy.... Chciałem się usprawiedliwić z braku postępów, bo teraz przez kilka dni za granicą będę. W Wielkopolsce. EDIT: jeszcze numerki głębokościowe nakleiłem. Nawet nie takie grube... Edytowane 25 Czerwca przez zaruk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 25 Czerwca Autor Share Napisano 25 Czerwca Do cywilizacji wyjeżdżacie kolego? RUPta co Hceta, tera kErownik wrUcił, niech Was pilnuje. SFoje zrobiłem, dziENkuje piENknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 26 Czerwca Share Napisano 26 Czerwca 8 godzin temu, Szydercza Gała napisał: Do cywilizacji wyjeżdżacie kolego? Tak. Go West... Z biednego, piaszczystego Mazowsza. Wyście człek światowy, to wiecie. 8 godzin temu, Szydercza Gała napisał: SFoje zrobiłem, dziENkuje piENknie. To ja dziękuję za oycowską troskę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi