Szydercza Gała Napisano 2 Września Autor Napisano 2 Września TAK Ktokolwiek wymyśli jak zrobić to dobrze i zrealizuje ten plan, będzie miał +1000 do respektu na dzielni. PS. To prawda Cytuj
zaruk Napisano 2 Września Napisano 2 Września 50 minut temu, Szydercza Gała napisał: TAK Ktokolwiek wymyśli jak zrobić to dobrze i zrealizuje ten plan, będzie miał +1000 do respektu na dzielni. PS. To prawda Wystarczy oblać lukrem. W pierwszej lepszej cukierni to zrobią. 2 Cytuj
M.A.V. Napisano 2 Września Napisano 2 Września 4 godziny temu, zaruk napisał: Wystarczy oblać lukrem. W pierwszej lepszej cukierni to zrobią. i od razu do gabloty żeby muchy się nie zamustrowały Cytuj
Lipa Napisano 2 Września Napisano 2 Września Jest dużo za wcześnie na zdjęcia ale jakieś demo się, rozumISZ, należy. Uznałem, że bulaje z tyłu są zajebiste więc znajda się w mojej zabaweczce. Surowizna bez, rozumISZ, obróbki. L'Arsenal niestety nie był na tyle uprzejmy by dać, rozumISZ, lustrzane odbicie więc drzwi się otwierają, rozumISZ, w złOM stronę. Mnie to rzecz jasna absolutnie nie przeszkadza. Ciekawostką jest to, że występowały różne rodzaje. Wybrałem te, które mi się spodobały najbardziej 3 Cytuj
zaruk Napisano Piątek o 17:47 Napisano Piątek o 17:47 W kwestii żurawików obsługujących broń podwodną - pytanie do Kolegi Czempiona (tj. Szydercza Gała, gdyby był zbyt skromny i się nie zorientował). Na zdjęciach z epoki i Twoim modelu widzę trzy takie urządzenia. Czy mylę się, że dwa z nich obsługiwały K-guns, a trzeci - zrzutnie bomb głębinowych? Z czego wykonałeś podstawkę do tego trzeciego żurawia? Gapię się w blaszkę jak sroka w gnat i nic mi do głowy nie przychodzi... Cytuj
Szydercza Gała Napisano Piątek o 21:18 Autor Napisano Piątek o 21:18 Zielony plus kawałek okragłego pręcika = wersja z okrONgłOM nogOM RZUłty = wersja z kanciatOM nogOM Mam nadzieje że pomogłem. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi