Jamat Napisano 8 Grudnia Share Napisano 8 Grudnia Hurra po prawie 10 latach w końcu model ląduje w galerii. Nie będę kłamać, że całkowici straciłem serce do tego projektu porzucając nawet prowadzenie warsztatu, ale co by nie było już się skończyło. Model tutaj przedstawiony jest jako porzucony na plaży. Malowałem mieszanką farb Mr.Hobby a brudziłem przeważnie gauchami od Ak. 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patafian Napisano 8 Grudnia Share Napisano 8 Grudnia Jak żywy, bardzo się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 8 Grudnia Share Napisano 8 Grudnia Mnie też się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 8 Grudnia Share Napisano 8 Grudnia Model podoba się a poza tym to niebanalna konstrukcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 8 Grudnia Share Napisano 8 Grudnia super wyszedł 4 godziny temu, Jamat napisał: ...przedstawiony jest jako porzucony na plaży.... w takiej koncepcji szkoda że nie pokusiłeś się o opcję z częściowo zdemontowanymi przednimi pływakami, byłoby jeszcze ciekawiej , ale rozumiem : 4 godziny temu, Jamat napisał: ... po prawie 10 latach w końcu model ląduje w galerii.... wtedy by to jeszcze trochę zeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 8 Grudnia Share Napisano 8 Grudnia Generał Isoroku Yamamoto jest z Pana dumny. Gratuluję cierpliwości i wytrwałości godnej samuraja. BANZAJ!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 8 Grudnia Share Napisano 8 Grudnia Po dziesięciu latach na plaży przydałoby się więcej rdzy ale nie ma co narzekać prezentuje się fajnie podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WPR Napisano 9 Grudnia Share Napisano 9 Grudnia Masz swój konsekwentny styl - widać, że modele spod jednej ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano Piątek o 19:32 Share Napisano Piątek o 19:32 Winietkę byś zrobił jakąś to by fajny klimacik był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano Piątek o 20:55 Share Napisano Piątek o 20:55 Model zacny bardzo, podoba się. To teraz plażę byś zrobił do porzucenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamat Napisano Sobota o 12:59 Autor Share Napisano Sobota o 12:59 Podziękował panowie za odbiór. A co do winietki to nawet na początku planowałem zrobić kawałek plaży z palmą i może bunkrem. Ale zmęczenie materiałem i chęć rozpoczęcia nowego projektu wzięło górę. Może kiedyś, ale to nic pewnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano Sobota o 13:12 Share Napisano Sobota o 13:12 (edytowane) 13 minut temu, Jamat napisał: Podziękował panowie za odbiór. A co do winietki to nawet na początku planowałem zrobić kawałek plaży z palmą i może bunkrem. Ale zmęczenie materiałem i chęć rozpoczęcia nowego projektu wzięło górę. Może kiedyś, ale to nic pewnego. Podoba się wozik. Ten pomysł z tą plażą, będzie idealnie trafny z pacynkami. Edytowane Sobota o 13:12 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano Niedziela o 14:54 Share Napisano Niedziela o 14:54 Na podstawkę go! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi