P@wel Napisano 11 Lutego 2009 Share Napisano 11 Lutego 2009 Świetnie ci idzie nie mogę się doczekać kolorku na kabinie A właśnie co z pokrywą silnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 11 Lutego 2009 Autor Share Napisano 11 Lutego 2009 Świetnie ci idzie nie mogę się doczekać kolorku na kabinie A właśnie co z pokrywą silnika? Chodzi o maske? Jest tylko nie przymierzałem nie wszystko naraz hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 16 Lutego 2009 Autor Share Napisano 16 Lutego 2009 Pytaliście o maske Pierwszy element czarnego matu przyklejony: Wnętrze z boczkami: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 Fajnie wnętrze się zapowiada - lubię takie połączenia skrajnie kontrastowych kolorków, oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 No przynajmniej Tobie Maciek praca idzie w dobrą stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert nr1 Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 No ładnie idzie praca oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 irizar Zrób światła z prawdziwego zdarzenia z żarówką a nie szybke pomalowana na srebrno . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 Jak to powiadają ,małymi kroczkami ale do przodu Tylko czekać na dalsze fotki Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 27 Lutego 2009 Autor Share Napisano 27 Lutego 2009 I ciekawa aktualizacja Pomalowana kabina, ale jeszcze nie do końca, malowałem 7dni kabinke, a oto efekty: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 27 Lutego 2009 Share Napisano 27 Lutego 2009 No kabina ładnie pomalowana. Ostatnia fotka trochę niewyraźna. Coraz fajniej wygląda model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruko95 Napisano 27 Lutego 2009 Share Napisano 27 Lutego 2009 fajne grabie;] A co do kabinki to się wypowiem po klarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekpbfish Napisano 27 Lutego 2009 Share Napisano 27 Lutego 2009 Witam Fajnie się kolorek prezentuje. Model zapowiada się coraz ciekawiej. Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 27 Lutego 2009 Share Napisano 27 Lutego 2009 No ładnie ,ale trzeba czekać na clear - wtedy zobaczymy efekty P.S. Mogłeś malutką przymiarkę zrobić Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szupek Napisano 27 Lutego 2009 Share Napisano 27 Lutego 2009 Wszysto ładnie ale powedz mi czemu kabine malowałeś aż 7dni?????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 27 Lutego 2009 Share Napisano 27 Lutego 2009 Lakier wygląda świetnie zdaje się taki gładziutki na zdjęciach, oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 28 Lutego 2009 Autor Share Napisano 28 Lutego 2009 Przymiarka obiecywałem jednemu użytkownikowi z forum i jest W modelu nic nie zmieniałem tylko przyłożyłem kabine do ramy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 No spoko to wygląda A mam pytanie - czy poduchy w naczepie będą czarne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scaniafan Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 kolor kabiny bardzo ładny. To co mi się bardzo nie podoba to tylne piasty - nie dość, że są za długie (na fotkach wyglądają jakby wystawały za felgę) to jeszcze są to zwolnice - a Scania w tej wersji ich nie miała. Powinieneś mieć scaniowskie krótkie piasty na 2 osi i jeszcze krótsze na 3osi. Poza tym całkiem fajnie wszystko wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 no no super niemoge sie doczekać końca super kolorek kabiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 28 Lutego 2009 Autor Share Napisano 28 Lutego 2009 kolor kabiny bardzo ładny. To co mi się bardzo nie podoba to tylne piasty - nie dość, że są za długie (na fotkach wyglądają jakby wystawały za felgę) to jeszcze są to zwolnice - a Scania w tej wersji ich nie miała. Powinieneś mieć scaniowskie krótkie piasty na 2 osi i jeszcze krótsze na 3osi. Poza tym całkiem fajnie wszystko wygląda. Będą piasty ale czekam na dotacje z kasą, spokojnie w modelarstwie zero pośpiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 no no super niemoge sie doczekać końca super kolorek kabiny Już nie pierwszy raz ktoś Ci zwraca uwagę, popracuj nad ortografią czy Ty wiesz, że istnieje coś takiego jak duża/wielka litera bądź kropka ? A co do modelu to miałem skomentować i zapomniałem, ale nadrabiam. Lakier na kabince wygląda bardzo ładnie, udało Ci się ładnie położyć i to najważniejsze zobaczymy jak będzie z klarem wyglądała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 Dokładnie o taką przymiarkę mi chodziło hehehe Kurde zapomniałem sobie już o jednej sprawie ... Będą te kalki na kabinie co pisałeś ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scaniafan Napisano 2 Marca 2009 Share Napisano 2 Marca 2009 kolor kabiny bardzo ładny. To co mi się bardzo nie podoba to tylne piasty - nie dość, że są za długie (na fotkach wyglądają jakby wystawały za felgę) to jeszcze są to zwolnice - a Scania w tej wersji ich nie miała. Powinieneś mieć scaniowskie krótkie piasty na 2 osi i jeszcze krótsze na 3osi. Poza tym całkiem fajnie wszystko wygląda. Będą piasty ale czekam na dotacje z kasą, spokojnie w modelarstwie zero pośpiechu A to w takim razie czekam z niecierpliwością na efekt końcowy. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 3 Marca 2009 Autor Share Napisano 3 Marca 2009 Częściej aktualki bo dużo sie dzieje Maska - ukończona dzięki piotrekpbfish za kalke mam zamiar dodać jeszcze 2 czerwone paski na dwóch żebrach. Kabina: Kłonice dzięki P@weł Pozdrawiam, na kabine pójdzie bezbarwny Tamyia[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 3 Marca 2009 Share Napisano 3 Marca 2009 Ładnie ładnie a co do tej maski - ja bym zostawił tak, jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi