Hubert Kendziorek Posted January 18 Share Posted January 18 Zaczynam kolejny "projekt" - enty rozpoczęty, ale tak mam, nie poradzę. Modelik powstanie raczej prosto z pudełka, bez dodatków we wnętrzu - fabrycznie są blaszkowe pasy do fotela i jakieś dwa inne drobiazgi, zaś kalkomanie na zegary wyglądają całkiem dobrze. Jedynie malowanie będzie inne - 18 z tego zestawu. Budowa tradycyjnie rozpoczyna się od kokpitu. Na sucho włożyłem kokpit do kadłuba, będzie OK. 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jachud3 Posted January 18 Share Posted January 18 Zastanawiałem się ostatnio nad tym zestawem, niby fajny, ponitowany, ale wybiórczo. Detal w miarę, ale czy znowu taki dużo lepszy niż samoskładalna Tamijunia... No nic, obserwuję i może się przekonam 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barszczo Posted January 18 Share Posted January 18 Też chętnie popatrzę. Tamka to praktycznie archetyp modelu Korsarza, zobaczymy czy to się zmieni. Oglądam . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
greatgonzo Posted January 22 Share Posted January 22 Kabina taka bardziej uniwersalna, że tak powiem eufemistycznie ( ), do różnych wersji. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts