Hubert Kendziorek Napisano Niedziela o 08:48 Share Napisano Niedziela o 08:48 Zaczynam kolejny "projekt" - enty rozpoczęty, ale tak mam, nie poradzę. Modelik powstanie raczej prosto z pudełka, bez dodatków we wnętrzu - fabrycznie są blaszkowe pasy do fotela i jakieś dwa inne drobiazgi, zaś kalkomanie na zegary wyglądają całkiem dobrze. Jedynie malowanie będzie inne - 18 z tego zestawu. Budowa tradycyjnie rozpoczyna się od kokpitu. Na sucho włożyłem kokpit do kadłuba, będzie OK. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano Niedziela o 09:35 Share Napisano Niedziela o 09:35 Zastanawiałem się ostatnio nad tym zestawem, niby fajny, ponitowany, ale wybiórczo. Detal w miarę, ale czy znowu taki dużo lepszy niż samoskładalna Tamijunia... No nic, obserwuję i może się przekonam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Niedziela o 11:10 Share Napisano Niedziela o 11:10 Też chętnie popatrzę. Tamka to praktycznie archetyp modelu Korsarza, zobaczymy czy to się zmieni. Oglądam . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 3 godziny temu Share Napisano 3 godziny temu Kabina taka bardziej uniwersalna, że tak powiem eufemistycznie ( ), do różnych wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi